10.20.2021 22:48

Primul show-room in Cluj-Napoca

Compania Policolor deschide primul show-room din Cluj Napoca

Policolor, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala de lacuri si vopsele,  a deschis primul show-room din municipiul Cluj Napoca.

Pozitionat central, pe una dintre cele mai importante artere comerciale ale orasului, Calea Bucuresti nr. 15, magazinul Policolor din Cluj Napoca este cel de-al VIII-lea show-room din reteaua proprie pe care compania o dezvolta la nivel national.

Spatiul de peste 100 mp, având grafica, design-ul si conceptul unitar cu al celorlalte magazine din reteaua nationala, a beneficiat de o investitie de aproximativ 100.000 de euro. Clientii Policolor vor gasi în noul show-room vopsele lavabile, emailuri si lacuri pentru lemn din gamele SPOR, CasaBella, Vinarom, produse dedicate profesionistilor marca DEKO Professional, produse industriale sau vopsele auto din gama KLAR Professional.

Alaturi de aceste game diversificate de produse, clientii Policolor din Cluj Napoca vor beneficia de solutii creative si idei de design, de consultanta, sfaturi în materie de decoratiuni interioare, toate aceste servicii fiind oferite gratuit de echipa de specialisti ai show-room-ului.

magazin-cluj-4

Municipiul Cluj Napoca este unanim recunoscut ca fiind unul dintre cele mai dinamice centre urbane si de business ale României, astfel ca decizia de a deschide propriul show-room aici a fost una fireasca. Show-room-ul Policolor reprezinta spatiul unde clientul este ajutat de specialistii nostri sa ia cea mai buna decizie de cumparare. Exista o mare similitudine între valorile clujenilor si cele ale companiei noastre: calitate, excelenta, inovatie, responsabilitate, produse pentru toate palierele de pret. Mai mult decât atât, ardelenii au fost mereu un exemplu de harnicie si spirit practic, iar acesta a fost un argument în plus pentru a merge si la ei acasa”, a declarat Alexandra Rusu, Director Marketing Policolor Arhitectural.

magazin-cluj-5

Show-room-ul Policolor din Cluj Napoca include toata paleta de lacuri si vopsele disponibila si în celelalte magazine ale retelei, la aceleasi preturi, iar ofertele promotionale si de discount vor fi identice cu cele la nivel de companie.

Pentru consumatorii care doresc sa îsi personalizeze casa într-o anumita culoare, magazinul ofera posibilitatea de a alege din mii de nuante disponibile în colectiile de culori Policolor.

magazin-cluj-1

Singurul producator cu traditie pe piata din România (din 1965), Policolor ofera în prezent solutii si produse structurate în patru categorii: Policolor Arhitectural (solutii pentru decorarea si finisarea casei), DEKO Professional (sisteme profesionale pentru constructii, amenajari si sisteme complete de termoizolatie), KLAR Professional (sisteme complete pentru refinisarea autovehiculelor) si Industrial Coatings (produse destinate acoperirilor industriale cu arie larga de aplicabilitati).

Policolor are peste 20 de distribuitori în România si produsele sale sunt prezente în peste 3.000 de  magazine de retail traditional si în marile retele de bricolaj din România. Compania dispune în prezent de o retea de 8 magazine proprii.

Grupul Policolor – Orgachim opereaza doua mari unitati de productie: Policolor România si Orgachim Bulgaria si este liderul regional în domeniul tehnologiei vopselelor si lacurilor în zona Sud-Est Europeana. 

Vizualizari: 1.749

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *