09.16.2021 21:12

Sfaturi de urmat pentru o tranzactie imobiliara

Cum sa vinzi intr-o piata a cumparatorului: 3 sfaturi de urmat

Nu stii ce sa faci atunci cand iti doresti neaparat sa vinzi? Pentru a incheia o tranzactie acum, adaptarea la conditiile specifice unei piete a cumparatorului este esentiala. Pentru asta, iata cateva recomandari:

1. Seteaza-ti asteptari realiste!

Un pret exagerat este primul si cel mai important aspect care alunga potentialii cumparatori – si asta inca din faza de urmarire a ofertelor pe internet sau dintr-un ziar. Acesta este, cel mai probabil, si motivul pentru care, daca ai o casa scoasa la vanzare (promovata in mod corespunzator), contactele din partea clientilor se lasa asteptate.

2. Pregateste-ti casa de vizionare!

O locuinta scoasa la vanzare ar trebui sa fie curata si ordonata, eventual chiar proaspat zugravita; apoi, este de evitat supraaglomerarea cu piese de mobilier si obiecte personale, astfel incat potentialul cumparator sa se poata imagina locuind aici.

3. Adapteaza-te rapid la feedback-ul pietei!

Raspunsul clientilor la oferta ta – concretizat in telefoane, vizionari, dar si oferte concrete de cumparare – este cea mai buna modalitate de a ‘masura’ cat de bine ti-ai pozitionat proprietatea in piata din punctul de vedere al pretului. Daca potentialii cumparatori se lasa asteptati, nu intarzia sa-ti ‘recalibrezi’ oferta.

Apartament

sursa: Edil Cluj 

Vizualizari: 1.613
http://www.forstyll.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *