05.16.2022 17:33

Scaune tapitate: Idei și Inspirație

Uneori, tot ce trebuie ca schimbi un colt de camera prafuit este un scaun cu tapitat in culori vesele. Acoperind un spatiu gol in camera de zi, intregind spatiul in birou sau pentru a-i da holului un aer cu totul diferit, de stil si design, scaunele textile au un apel fashion-forward si o multime de moduri distractive de a le folosi. Permiteti-ne sa va aratam cum aceste piese versatile pot transforma o camera!

chair-near-bathtub

Daca esti suficient de norocos de a avea o baie cu o multime de spatiu suplimentar, poti crea o atmosfera de lux. Adauga o cada de epoca si un scaun tapitat pentru putina relaxare. Printuri florale sau doar o culoare vibranta ar face minuni pentru baie . Nu uitati sa puneti un mic taburet otoman prea pentru cea mai buna experienta de relaxare.

contemporary-dining-room-horse-art

 Schimbati aspectul obisnuit si traditional al salii de mese ,  prin adaugarea unor scaune cu tesatura funky. Utilizati o varietate de stiluri diferite, cu diferite tipuri de tesaturi. Noi iubim, printurile mari, indraznete pentru o camera de zi, dar  puteti merge si pe culori solide, daca aveti o multime de decoratiuni in intregul spatiu.

entryway-chair

Intampinati oaspetii  cu putin stil personal. Cu un tablou pe perete, oglinzi sau o masuta funky. Dar, puneti cu siguranta pune si un scaun uimitor. Acoperit cu catifea sau un print frumos, geometric, folositi un scaun confortabil pentru a va da jos pantofii,a pune o geanta si nu in ultimul rand pentru a crea o incapere cu personalitate.

contemporary-home-office

Daca exista un loc in care nu se aplica regulile de design interior, e biroul de acasa. Acest lucru ar trebui sa fie locul de inspiratie si etica a muncii. Acesta ar trebui sa va reprezinte mai mult decat orice alt spatiu. Deci, nu aveti nevoie de o piele plictisitoare de birou pentru a finisa camera. In schimb, alegeti piese care va inspira, ca aceasta pereche de scaune albastre cu imprimeu tribal.

GIN-Art-Design-01

warwick fabric chair 

Vizualizari: 2.493

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *