09.16.2021 21:02

Romantic minimalist

Cine spune ca bejul este o culoare terna? Acel cineva care nu a gasit deocamdata culoarea cu care sa îl combine.

Apartamentul din urmatoarele imagini ne da exact acest exemplu – cum poti transforma un apartament de doua camere dintr-un ansamblu rezidential într-un loc cu personalitate si poveste, folosind bejul ca nuanta de sustinere si culorile puternice pentru a-l scoate din anonimat.

Living-(1)

Vom începe cu încaperea care ne-a atras cel mai mult atentia dupa ce am facut un prim tur al apartamentului: dormitorul. Dormitorul poate fi caracterizat scurt si cuprinzator: ROSU! Este acel rosu viu, energic si de bun gust pentru ca este folosit doar pâna la punctul la care trebuie. Iar restul elementelor vin doar ca o completare fireasca a acestui perete.

Dormitor-(1)

Pentru dormitor, alegerea mobilierului într-o nuanta si textura apropiata cu cea a parchetului este una de bun augur: încaperea nu este fragmentata si are „curgere”. Iar daca feminitatea sta în mici detalii, proprietara acestui cochet apartament o stie cu siguranta: un obiect de decor asezat atent pe una din noptiere, pe care a lasat neglijent un sirag de margele.

Dormitor

Tablourile de pe peretele opus celui rosu fac cu succes rezumatul acestei încaperi: o combinatie reusita de rosu si tonuri de bej, feminitate si fragilitate, sugerate de florile din cele doua imagini. Înaltimea camerei este alungita în mod ingenios de materialul simplu al draperiilor si de modalitatea de prindere a acestora.

Living-(2)

Continuam cu living-ul scaldat în lumina naturala provenita din mai multe surse, ceea ce îi da amplitudine. Culorile calde ale soarelui, carora li se permite sa patrunda în încapere prin perdelele albe, fluide, sunt atenuate de bejul predominant al camerei.

Living+minibar-(2)

Nota de dinamism si energie din încapere este data de culoarea care sta în detalii si textura covorului. Liniile drept si mobilierul în stil minimalist, redus ca volum tocmai pentru a nu încarca inutil camera sunt potentate prin ideea de fluiditate, de curgere sugerata de turcoazul din obiectele de decor, de ideea de unduire preluata si în modelul tapetului, dar si de vazele înalte cu flori ramificate.

Living+minibar-(1)

Tapetul este folosit cu succes si ca zona de departajare între living si bucataria semideschisa. Acest univers al experimentelor culinare are doua mari plusuri: fiecare spatiu este folosit eficient pentru a fi transformat într-o zona de depozitare, culoarea mobilierului fiind în acelasi ton cu faianta tocmai pentru ca elementele sa îsi pastreze acea fluiditate de care aminteam, dar si barul transformat în zona moderna de luat masa, scaunele de bar de un gri metalizat fiind o alegere buna tocmai pentru ca nu mai încarca spatiul suplimentar.

Bucatarie

Fotografii realizate în ansamblul rezidential Evocasa Optima
Contact Evocasa Optima:

Alina Necula, Head of Marketing & Sales Adama Group, 0728 109 907
www.evocasa-optima.ro
Designer:

Elena Oancea, Lemon Interior Design, 0726 753 195 

Vizualizari: 4.757

Comentarii (1):

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *