11.28.2021 15:25

Ridicarea unei case „la cheie”, cat pretul unei garsoniere!

Solutii alternative de construire isi fac tot mai mult loc pe piata autohtona. Un astfel de exemplu este dat de compania autohtona Rugvity Home (specializata in amenajari interioare), „importatoarea” unui sistem de constructie „american”, pe structura metalica usoara. Pentru o casa „la cheie”, pretul se ridica la 350 de euro pe metru patrat construit, pentru una „la rosu” ajunge la 180 de euro pe metru patrat, iar pentru una seminifisata la 300 de euro pe metru patrat.

casa-RugVity-Family

Garantie de la 80 la 120 de ani
Cel mai ieftin proiect propus de companie (numit sugestiv „Student”) are un pret de executie de 30.000 de euro in varianta la cheie (pentru o suprafata utila la interior de circa 63 de metri patrati, la care se adauga un garaj pentru doua masini, de 30 de metri patrati, precum si o terasa de aproape 17 metri patrati). Locuinta are un singur nivel, o amprenta la sol de circa 105 metri patrati si este compusa din living, dormitor, bucatarie, baie, plus alte dependinte (holuri ssi camara).

Flamingo-Park-5
Cei interesati sa locuiasca intr-o astfel de casa pot alege dintre noua tipuri de vile, cu preturi cuprinse intre 50.000 de euro si 139.000 de euro. Casele se vand la cheie cu toate dotarile necesare: geamuri, usa intrare, scara, balustrada, usi interior, centrala termica, corpuri sanitare, calorifere, prize si intrerupatoare, gresie, faianta, parchet si vinarom de culoare alba, fara corpuri de iluminat si mobilier. Gradina se amenajeaza cu gazon prin insamantare si plante ornamentale.”, explica Dragos Cinca.

Flamingo-Park-2

Flamingo-Park-3

Citeste mai mult. 

Vizualizari: 3.360

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *