01.28.2022 22:20

Restaurant cu design de hartie

Acest restaurant minunat din Polonia a fost complet proiectat de Warmhouse. Design-ul lor complet include nu numai interiorul, ci si logo-ul restaurantului si imaginea de ansamblu. Tema principala se bazeaza pe motive de ziar.Peretele proiectat este inspirat din fragilitatea hartiei si cat de usor poate fi sfasiata.

wamhouse-design-hot-paper-restaurant1

wamhouse-design-hot-paper-restaurant2

 Privind spre orice punct de interes peretii vor arata in continuare ca bucati de tapet zdrentuite puse aleatoriu. Sala de mese actuala are doar 98 de metri patrati pentru a separa barul de vestibul, fara a diminua suprafata totala. Tabelele au fost lasate descoperite in mod deliberat astfel incat imaginea de ziduri rupte nu vor fi sterse sau compensate de tesaturi imaculate.

wamhouse-design-hot-paper-restaurant4  wamhouse-design-hot-paper-restaurant5

Intregul design este axat pe utilizarea a 5 materiale: stejar natural pentru podele, tapet cu motiv ziar, placute de piatră gri laptos si culoarea violet. Un minunat sistem de iluminat decorativ scoate in evidenta fisuri” in pereti. O caracteristica unica si interesanta despre acest restaurant este fondul muzical neobisnuit de baie.

wamhouse-design-hot-paper-restaurant6  wamhouse-design-hot-paper-restaurant7

 
Vizualizari: 2.005
http://www.forstyll.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *