01.20.2022 23:01

Relaxare la inaltime

Acoperisul se poate transforma intr-un loc de relaxare si astfel puteti utiliza la maxim si acest spatiu. Daca il proiectati corespunzator, acesta se poate transforma intr-un loc pentru plaja, pentru servitul mesei sau chiar pentru organizarea unor petreceri in aer liber.

Pentru a va bucura de acest spatiu trebuie sa va asigurati ca acoperisul tip terasa este realizat corespunzator, dupa un proiect semnat de un specialist. Casamea.ro ne spune ce trebuie avut in vedere la proiectarea unui astfel de acoperis.

Astfel de proiecte trebuie sa includa detalii exacte despre materialele si tehnologia utilizate, despre tipul de structura si conditiile de functionare – in momentul in care este proiectat trebuie sa se stie exact cum intentionati sa folositi acest spatiu. Specialistii sunt cei care va proiecteaza rosturile de dilatatie si dispozitivele de fixare, iar odata cu proiectul ar trebui sa va inmaneze si instructiunile de operare si intretinere.

Un acoperis tip terasa trebuie sa reziste la tensiuni dinamice – actiuni mecanice si de impact. In plus, hidroizolatia lui trebuie sa impiedice patrunderea umiditatii in structura de rezistenta a acoperisului si in interiorul casei.

Nu uitati sa va ganditi si la o modalitate facila de acces pe acoperisul terasat.

In ceea ce priveste amenajarea acestui spatiu tineti cont ca va fi supus, pe parcursul intregii zile, actiunii directe a razelor soarelui. Este indicata amenajarea unei zone umbrite unde sa va puteti refugia, pentru ca aici va fi mai cald decat la sol. 

Vizualizari: 1.319
http://www.forstyll.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *