01.28.2022 21:52

Reconfigurarea completa a unei case din 1950

Situata in Montreal, Canada, aceasta resedinta a fost recent renovata de Naturehumaine. Aceasta a fost, de fapt, mai mult decat o renovare. A fost o reconfigurarea completa a casei. Structura a primit, de asemenea, o extensie.

 

connaught-residence-by-naturehumaine

Toate aceste modificari au fost facute in scopul de a raspunde nevoilor unei familii in continua crestere si pentru a face casa un spatiu de locuit confortabil si contemporan pentru toata lumea.

co_110913_25-940x696

Casa de beton din 1950 a fost de asemenea modernizata. Acesta are acum un look minimalist si contemporan. Casa originala avea deja un fler modern, facand astfel trecerea mult mai usoara decat in alte cazuri.

co_110913_26-940x6961

Una din provocarile proiectului a fost de a face extinderea contemporansa sa fie in armonie cu casa existenta. Extinderea a fost frumos plasata intr-o zona în care se completeaza cu casa si umple golul creat de nivele.

connaught-residence-by-naturehumaine3

Layout-ul este simplu si practic. Spatiile de locuit sunt situate la parter si sunt distribuite în jurul spatiului central. Acest nucleu central este un punct focal al casei.

connaught-residence-by-naturehumaine5

Cu renovarea a venit, de asemenea, un nou dormitor matrimonial, care este acum situat la etajul al doilea si la o distanta confortabila de dormitoarele copiilor. Acesta poate fi accesat printr-o pasarela de sticla.Casa are ferestre mari peste tot, in concordanta cu stilul contemporan ales pentru noul design si decor.

connaught-residence-by-naturehumaine7

connaught-residence-by-naturehumaine11

connaught-residence-by-naturehumaine12

connaught-residence-by-naturehumaine2 

Vizualizari: 1.942

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *