12.06.2021 2:47

Programe de design pentru proiectarea baii

Programele de design sunt foarte utile pentru ca ne permit sa vizualizam ideea la care ne gandeam. Acum 2-3 ani acest serviciu era accesibil doar celor care aveau bani sa-l platesca si pentru cei in domeniu, insa acum este accesibil tuturor.

Un soft de design gratuit gasim la Baldocer  http://www.baldocer.com/500020_es/3D/ . Din pacate acest soft ruleaza doar pe Internet explorer, iar daca aveti Windows 7 trebuie sa accesati din Control Panel ->User Accounts->Change user account settings-> si selectati Never Notify. Aceiasi problema poate o veti intalni si la programele altor producatori. Recomandarea noastra este sa reveniti la setarile initiale dupa ce terminati. Cu programelul de la Baldocer se pot obtine urmatoarele rezultate:

colors2

malva

malva1

Cu acest programa va veti putea da seama cam cum ar arata baia imaginata de dumnevoatra. Nu este foarte performant dar este gratis. Acelasi gen de program puteti gasi si la cei de la Ape Ceramica , Vives Ceramica .
Un alt programel gratuit il puteti gasi aici. Cu el puteti obtineti rezultatele de mai jos.

O varianta gratuita vine de la Google Sketch Up  http://sketchup.google.com/intl/en/download/index.html . Acest program este un pic mai complex, ofera si partea de parchet, mobila, etc. Rezultatele care se pot obtine le gasiti aici.
delie302
delie303
giza gliga106
giza gliga109
Un alt soft gratuit gasim si pe site-ul Baumax. Aici puteti alege inclusiv mobila si accesoriile.
Cel mai apreciat soft in domeniu, contra cost, este Visoft si sincer inteleg si de ce. Este un soft foarte complex cu care obtii rezultate la care nici tu te astepti. Un alt avantaj al acestui soft este ca el contine toate colectiile de la principalii furnizori de gresie, obiecte sanitare, baterii, etc. Aici gasiti site-ul de prezentare al celor de la Visoft.  Prezentarile de ambiente din cataloagele de gresie si faianta sunt realizate cu acest program.
baia parter 2
baie parter 1
baie parter 3
Vizualizari: 41.867

Comentarii (2):

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *