01.20.2022 22:23

Pereti din sticla

Sticla este un material frumos si util dar prea putin folosit ca material de baza in detaliile de structura si delimitare din casa. Peretii din sticla sunt printre cele mai functionale si practice solutii atat in case cat si in apartamente. 

Sticla, prin utilitatea sa permite cele mai savante si ingenioase solutii de rezolvare a compartimentarii. Acesti pereti permit luminii sa patrunda in interior asigurand in acelasi timp transparenta si solutii excelente de delimitare a spatiului.

Peretii din sticla ajuta la crearea unor efecte vizuale deosebite: se poate folosi sticla transparenta, mata, colorata, sblata si da decorului un aer opulent, deschide spatiul si lasa lumina sa circule oferind intimitate si izlare fonica/termica. Acesti pereti pot fi si buni izolanti concurand chiar cu sistemele clasice de delimitare.

La acesta sumedenie de avantaje functionale si estetice exista si cateva dezavantaje: sunt greu de montat, destul de scumpi si impun o intretinere corecta si atenta. Chiar si asa sunt o alternativa de luat in calcul.

perete-din-sticla

pereti sticla securizata-1024x682

Soluție ingenioasă de amenajare a unei garsoniere de 34 m²  6

Sursa. 

Vizualizari: 3.350

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *