10.20.2021 23:43

Paza si protectie prin DEY Security

DEY Security este o companie de paza si protectie moderna, avand dotarile tehnice si personalul necesar desfasurarii serviciilor de securitate in conditii optime.

Paza si protectie prin DEY Security

DEY Security este o companie de paza si protectie moderna, avand dotarile tehnice si personalul necesar desfasurarii serviciilor de securitate in conditii optime.

Activitatea societatii este sustinuta de un management performant, cu o bogata experienta de specialitate, compania avand posibilitatea sa dezvolte o gama de servicii de paza, protectie, paza de corp, supraveghere, interventie, transport valori si insotire de persoane.

Obiectivul companiei DEY Security este de a oferi clientilor sai solutii optime de securitate adaptate ideal fiecarei situatii in parte. Astfel, o componenta esentiala este serviciul de consultanta furnizat gratuit, care sprijina Clientul in procesul decizional pentru a selecta in deplina cunostinta de cauza cele mai favorabile solutii de securitate. Serviciul de consultanta profesionala DEY Security propune solutii complexe informand Clientului asupra tuturor implicatiilor privind atat sistemele tehnice cat si de interventie umana si incorporand elemente ce raspund atat criteriilor de performanta profesionala, cat si criteriilor specifice.

Dispeceratul DEY Security

Coordoneaza si dirijeaza in permanenta echipajele de interventie catre amplasamentul protejat, asigurand colaborarea eficienta a tuturor fortelor implicate. Semnalele provenite automat de la sistemele locale de detectie si avertizare sau declansate manual prin sistemele de alarmare la Hold-up instalate la Bebeficiar, sunt preluate prin intermediul transmitatorului GPRS sau prin linia fixa si sunt transmise si interpretate de Dispecerat in functie de tipul alarmei: incendiu, efractie, hold-up (panica) etc. Aceste informatii sunt inregistrate, preluate si arhivate in Dispeceratul DEY Security.

Actiune

In timpul desfasurarii evenimentului Dispecerul mentine permanent legatura cu echipajele de Interventie rapida, cu alte forte de interventie si, de asemenea, cu Beneficiarul.

Echipa de interventie DEY Security

Este compusa din agenti de interventie proprii, de inalta performanta operativa, experti in domeniu extrem de riguros selectati, pregatiti si antrenati permanent. Echipajele de interventie sunt dotate cu autoturisme inscriptionate cu insemnele DEY Security, echipament individual de inalta performanta si calitate, adecvat pentru interventie eficienta in cazul oricarui tip de situatie. Dupa rezolvarea situatiei de efractie, sau Hold-up, echipajul asigura paza obiectivului agresat pana la sosirea Beneficiarului. Transportul de valori este unul dintre cele mai sensibile servicii oferite de societatile de paza specializate.

Profesionalism

Daca aveti nevoie de un ofiter de receptie sau de agenti care sa patruleze pentru a asigura paza non-stop a obiectivelor dumneavoastra, personalul DEY Security va fi pregatit in mod special la locul exercitarii misiunilor de paza. Astfel, agentii vor indeplini oricand, cu promptitudine si exactitate, serviciile solicitate de dumnevaostra.

Colaborare

Agentii de paza sunt sprijiniti permanent de echipajele de interventie rapida, special dotate si antrenate pentru astfel de situatii si bineinteles colaboarea cu echipajele de politie, existand in acest caz protocoale incheiate intre societatea noastra si sectiile de politie.

Agenti de paza

Conform valorilor companiei, fiecare angajat este un profesionist care dovedeste spirit de echipa, loialitate fata de companie si partenerii sai si nu in ultimul rand o dorinta constanta de a-si imbunatati performantele. Astfel, societatea recruteaza cu mare atentie personalul – atat operativ cat si executiv – fapt ce include in primul rand supravegherea acestora cu cel putin o luna inainte de a se intocmi dosarul de angajare apoi urmarindui-se pas cu pas activitatea profesionala.

Pregatirea si antrenarea

Procesul de instruire a agentilor nostri implica o solida baza teoretica – atat prin programul de scolarizare impus de legislatia in vigoare cat si prin intermediul personalului nostru specializat. Bineinteles insa, instruirea nu se limiteaza la salile de curs, agentii urmand un program intensiv de pregatire practica, fiind special instruiti pentru fiecare misune, respectiv pentru fiecare obiectiv avut in paza.

Dotare agenti:

armament (unde situatia o impune)
tomfa
baston telescopic
spray ilariant-lacrimogen
electrosoc
sisteme de iluminat
statii emisie receptie

sursa: DEY Security

Vizualizari: 1.825

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *