10.18.2021 7:18

Patru noi stiluri de amenajare a locuintei în aceasta toamna

­­­Scandinavian Touch, Modern Rustic, House of Elegance si Magic Moments – 4 noi stiluri de amenajare create de Hornbach

Un camin confortabil este visul oricui îsi amenajeaza sau renoveaza locuinta. Tocmai din acest motiv, Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit, propune noi stiluri de amenajare a casei astfel încât oricine sa gaseasca inspiratia de care are nevoie.

 „O idee completa pentru amenajarea spatiilor de locuit – de la pereti si pardoseli, pâna la decoratiuni – acesta este obiectivul nostru în fiecare sezon. Tocmai din acest motiv, lansam în aceasta toamna noi stiluri de amenajare din care românii se pot inspira pentru a crea confortul dorit în propria locuinta”, a declarat Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Scandinavian Touch – Un mod de viata

Inspiratia scandinava, de o simplitate exemplara, sta la baza stilului Scandinavian Touch prezentat de Hornbach, aducând un sarm stilistic cu totul deosebit. Designul nu este unul pretentios, fiind dictat de functionalitatea si relaxarea specifice tarilor nordice. În acest stil, amenajarea este inspirata de bucuria fata de lucrurile simple si de natura.

Scandinavian Touch

Atentia este concentrata asupra nuantelor pastelate deschise, atât pentru amenajarea integrala, cât si pentru decoratiuni si alte accesorii. Pentru pereti este recomandata culoarea albastra, aceasta fiind completata cu nuante de gri deschis, crème-rosé si alb-unt. Când vine vorba de mobilier sau alte decoratiuni, Hornbach propune elemenetele din lemn de culoare deschisa.

Modern Rustic – Caldura casei tale

Natural si durabil – acestea sunt elementele care caracterizeaza stilul Modern Rustic. Cu accent pe nuante calde si mult lemn pentru amenajarea spatiilor, si în aceasta idee de decorare toata atentia este concentrata asupra confortului.

Modern Rustic

Pentru decoratiuni sunt utilizate materiale în culori naturale, chiar si lucrate manual. Deschiderea spatiului de locuit catre natura constituie, de asemenea, o parte esentiala a acestei tendinte. Modern Rustic  poate crea un ambient ce va aduce clipe minunate petrecute alaturi de familie, într-un loc în care fiecare se simte bine.

House of Elegance – Oferita de natura

În acest stil de amenajare a locuintei, prezentul se întâlneste cu trecutul: elementele moderne se bazeaza de fiecare data pe un design ce aminteste de trecut. Suprafetele de calitate superioara din malachit si agat sunt combinate cu accesorii din cupru si de culoare aurie. În acelasi timp, materiale catifelate si matasoase, cu modele fine, asigura efecte misterioase.

House of Elegance

Aceasta armonie defineste valoarea întregii amenajari. În încaperile decorate conform stilului House of Elegance este asigurata o atmosfera calda pentru primirea oaspetilor si pentru clipe pretioase petrecute împreuna.

Magic Moments – Armonii în nuante de rosu

Viata traita cu intensitate mare într-o ambianta eleganta se afla în centrul atentiei când vine vorba de stilul Magic Moments care ofera cadrul perfect pentru clipe relaxante.

Nuantele bogate de rosu specifice toamnei marcheaza selectia de culoare si confera senzatia de stabilitate. Nu doar culorile, ci si alte obiecte de amenajare aduc note teatrale, iar caldura pe care o emana acestea transforma ambientul într-un loc în care oricine s-ar simti confortabil.

Magic Moments

Cele patru stiluri propuse de Hornbach în acest sezon se pot regasi si în cele mai noi prospecte aflate în magazine începând cu 30 august 2016. 

Vizualizari: 2.996

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *