10.20.2021 21:50

Operatiunea „open-house”

Am mai vorbit despre conceptul de „open-house”, care, in linii mari, inseamna „casa care se vinde singura”. In realitate are nevoie de ajutorul tau, pentru a o pregati, pentru a sparge granitele prezentarii imobiliare clasice de pe piata romaneasca, pentru a atrage clientii potriviti, pentru a impresiona si, cel mai important, pentru a se vinde.

Cum faci pentru ca operatiunea „open-house” sa se incheie cu succes? Iata cateva sfaturi:

1. De regula, evenimentele de tip open-house se adreseaza unor locuinte „de-a gata”, finalizate, finisate si … mobilate.

Acum nu-ti vom sugera sa investesti masiv in mobilarea locuintei tale pentru a avea un succes garantat. Poti insa colabora cu un showroom de mobila. Ei isi pot expune mobilierul in locuinta ta goala si, astfel, ia nastere o relatie de castig-castig.

2. Anuntarea evenimentului trebuie facuta in toate mediile: presa scrisa si on-line.

Internetul este cel mai de pret ajutor al tau, oferindu-ti spatiu nelimitat pentru expunere. Site-urile de socializare sunt foarte populate si active, iar comunitatile vor lucra in locul tau.

3. Invita-ti vecinii la eveniment.

Vor aprecia. Si astfel te poti asigura macar ca nu vor deranja vizitatorii tai cu muzica data la maxim sau cu gratare in fata blocului/casei.

4. Alege o zi potrivita pentru eveniment.

Duminica ar fi solutia ideala dar nici in una din serile zilelor lucratoare nu este tocmai o alegere rea. De asemenea, alege un interval orar potrivit, ce-ti garanteaza un flux de vizitatori ridicat.

5. Participa activ la eveniment.

Fii deschis, zambitor, raspunde la intrebari. Nu uita insa scopul initial. Nu esti la o expozitie ci la o prezentare, o „vizionare in valuri” iar tu trebuie sa vinzi. Fii pregatit de negocieri imediate, iar daca primesti o oferta buna, nu ezita sa spui „da”.

Succes!

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Blitz Imobiliare este o agentie imobiliara din Cluj Napoca ce ofera clientilor sai servicii  imobiliare integrate si o baza de date completa, cu oferte actualizate la zi: vanzari si inchirieri apartamente, case-vile (www.cluj-case.ro), spatii comerciale, de birouri si industriale, terenuri. 

Vizualizari: 1.497
http://www.forstyll.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *