10.21.2021 4:09

Oferta perfecta

Cum arata locuinta care se vinde singura, rapid, la cel mai bun pret?

Orice vanzator isi doreste sa aiba o oferta de nerefuzat, oferta perfecta, care sa se vanda singura, rapid, la cel mai bun pret. Acest scenariu este posibil, dar numai pentru locuintele care indeplinesc anumite criterii.

Uneori, aceste locuinte trebuie sa indeplineasca nevoi pe care clientii nici nu le-au constientizat inca. Iar acest lucru este posibil indiferent daca este vorba despre locuinte ieftine sau scumpe.

Clientii care au bugete de 60-80.000 Euro, respectiv cam un sfert dintre clientii de pe piata, cauta locuinte in interiorul orasului sau la periferie, dar in cartiere bine dezvoltate, cu o infrastructura buna. Suprafata perfecta este greu de nimerit, dar cruciala in procesul de achizitie.

Desigur, si suprafata joaca un rol important. Apartamentele nu trebuie sa fie nici prea mici, nici atat de mari pe cat erau inainte de criza. Un apartament decomandat, cu o suprafata medie raportat la oferta zonei, va avea intotdeauna de castigat.

Comparativ cu anii de boom imobiliar, suprafetele medii ale apartamentelor noi au scazut cu aproximativ 20 mp. Daca in trecut, un apartament cu 3 camere avea o suprafata de putin peste 100 mp, acum acestea masoara 80 mp. Apartamentele cu doua camere au scazut pana la 50-55 mp, iar garsonierele au ajuns sa masoare 30-35 mp. Acestea sunt considerate si suprafetele ideale de catre majoritatea clientilor momentului.

Jumatate dintre clientii care vor sa cumpere o locuinta au bugete de pana in 60.000 Euro.

Cele mai multe cereri, cam jumatate din total, vin insa din partea clientilor care au un buget de cel mult 60.000 Euro. Este vorba, in general, despre clienti care apeleaza la creditul Prima Casa. Volumul acestor cereri este atat de mare, incat cei mai multi dezvoltatori imobiliari si-au reconfigurat ofertele special pentru aceasta categorie de clienti.

Apartament

sursa: Edil Cluj-Napoca 

Vizualizari: 2.012
http://www.forstyll.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *