01.28.2022 22:42

O scurta incursiune in trendurile de decor si design din acest an

Anul 2013 a venit cu tot felul de noi tendinte si influente.Sa aruncam o privire pentru a putea tine pasul cu tendintele si sa fim mereu sincronizati cu toate modificarile.

 

green-neon-kitchen-countertop

Una dintre cele mai importante influente cu care avem de a face in 2013 este revenirea puternica de culori neon. Pana acum, cele neutre au fost o influenta foarte puternica, dar acum este momentul pentru a redirectiona atentia noastra fata de ceva un pic mai atragator.  Culorile neutre nu vor disparea din casele noastre, dar vor fi insotite de accente de culori neon.

girl-bedroom

Dungile au fost intotdeauna o parte importanta pentru design interior si decor, dar acum ajung in cele din urma in centrul atentiei. Deci, daca planificati o renovare pentru 2013, asigurati-va ca ii dati atentia pe care o merita. Incercati sa utilizati dungi si sa folositi culori indraznete in contraste puternice.

art-furniture

2013, de asemenea, vine cu o multime de pasiune pentru arta. Noi nu vorbim aici doar despre opere de arta, sculpturi, pictura si alte elemente similare, dar de mobilier. Exista o multime de modele de mobilier artistice, care ar putea deveni cu usurinta un punct focal in orice camera si orice casa.

light-wood-flooring

A fost o vreme cand podele din lemn inchise la culoare erau foarte populare si au fost considerate a fi foarte frumoase. Acum, se pune accent pe podele din lemn deschise care creeaza impresia unui spatiu mai mare si contribuie la un decor aerisit si spatios.

Asa cum poate ati observat, tapetele sunt foarte populare in aceste zile. De obicei, ele sunt decorate in culori indraznete si sunt menite pentru a crea contraste. Noutatea pentru 2013 este tapetul cu printuri indraznete. Stiluri diferite inseamna diferite tipuri de printuri si aceasta este o tendinta care lasa loc pentru o multime de creativitate. 

Vizualizari: 1.748

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *