10.18.2021 6:45

O noua platforma de real estate

Wizmo.ro integreaza prima platforma CRM: 82 de agentii imobiliare îsi pot lista acum anunturile pe noua platforma de real estate

Wizmo.ro, noua platforma imobiliara dedicata atât sectorului rezidential, cât si celui de business, anunta integrarea cu sistemul CRM REBS, un proces în urma caruia toate agentiile imobiliare care folosesc aceasta platforma software au posibilitatea de a-si lista anunturile pe Wizmo.ro, printr-un singur click. În perioada urmatoare, compania îsi propune sa atraga si celelalte CRM-uri specializate pe segmentul imobiliar de pe piata locala, cu obiectivul de a îngloba cât mai multe anunturi relevante pentru cei care sunt în cautarea unei proprietati.

Solutiile CRM dedicate sectorului imobiliar sunt platforme software specifice, adaptate la procesele si activitatile companiilor care activeaza în acest domeniu, pentru un management cât mai bun al relatiei cu clientii, fiind foarte utilizate în special de agentiile imobiliare, care gestioneaza un volum mare de anunturi. Una dintre strategiile Wizmo.ro este integrarea solutiilor CRM disponibile pe piata locala, astfel încât utilizatorii platformei sa aiba acces, într-un singur loc, la cât mai multe proprietati scoase la vânzare/închiriere.

”Ne dorim ca Wizmo.ro sa fie o solutie cât mai utila si în acelasi timp eficienta atât pentru clientii finali, cât si pentru agen?iile imobiliare. Integrarea platformei noastre cu solutiile CRM cu care agentiile colaboreaza presupune faptul ca proprietatile acestora vor fi vizibile pe Wizmo.ro fara efort. În plus, imediat ce un agent imobiliar aduce modificari în CRM-ul pe care îl utilizeaza, acestea vor fi actualizate si pe Wizmo.ro. Astfel, ne asiguram, prin aceasta integrare, de acuratetea tuturor informatiilor de pe site”, explica Maarten Deboo, CEO Wizmo.ro.

Primul CRM integrat de platforma imobiliara este CRM REBS, utilizat la ora actuala de 82 de agentii imobiliare, care au listate în total peste 214.000 de proprietati si un numar de 512 utilizatori. Procesul de implementare a fost finalizat, prin urmare aceste agentii pot deja sa opteze pentru promovarea proprietatilor din portofoliu si pe Wizmo.ro.

”Wizmo.ro este una dintre cele mai noi platforme de profil din piata. Fiind o sursa suplimentara de promovare pentru clientii nostri, aceasta colaborare ne permite sa furnizam plus valoare agentilor imobiliari care folosesc CRM REBS”, a declarat, la rândul sau, Dumitru Sîrbu, CEO & Co-founder REBS.

Maarten Deboo a mai adaugat ca, în urma integrarii solutiei software, Wizmo.ro îsi propune sa atraga ca parteneri, pâna la sfârsitul anului, toate agentiile care utilizeaza CRM REBS. si, pentru ca acestea sa ia decizia în cunostinta de cauza, le sunt oferite 4 luni gratuite de testare a oricarui pachet de promovare.

În aceasta luna, Wizmo.ro va finaliza integrarea înca a unei solutii CRM. De asemenea, pâna la sfârsitul anului, compania intentioneaza sa integreze si alte sisteme CRM, în vederea dezvoltarii unei baze de anunturi relevante, actualizate în timp real, care sa contina informatii exacte. În acest fel, nu va exista riscul ca utilizatorii finali sa îsi piarda timpul cerând informatii suplimentare în urma unui anunt expirat.

”Planurile pentru acest an vizeaza integrarea tuturor CRM-urilor din România care doresc sa colaboreze cu Wizmo.ro. Suntem, de asemenea, pregatiti sa implementam si solutiile CRM dezvoltate custom de anumite agentii imobiliare”, a mai spus CEO-ul Wizmo.ro.

Wizmo.ro este orientata si catre agentiile care nu folosesc solutii CRM si care au optiunea de import a anunturilor prin feed-uri xml. Astfel, platforma poate integra toate solicitarile primite din partea agentiilor imobiliare. Mai mult, specialistii Wizmo.ro le pot furniza agentiilor care nu au un feed xml documentatia necesara privind dezvoltarea unei solutii care sa permita importul facil al proprietatilor în platforma, în vederea promovarii acestora pe platforma de anunturi imobiliare.

Wizmo

Despre Wizmo.ro

Wizmo.ro este o platforma imobiliara dedicata în aceeasi masura segmentului rezidential si celui de business, creata de o echipa mixta de specialisti, care si-au propus sa aduca un suflu nou si mai multa transparenta pietei anunturilor imobiliare.

Echipa din spatele Wizmo.ro este formata din investitori în domeniul imobiliar la nivel international, specialisti IT si marketing, cu o experienta de 12 ani în online marketing si peste 30 de platforme si magazine online dezvoltate. Investitorii sunt belgieni, echipa de marketing este mixta, iar cea de development este în Cluj.

Despre REBS

CRM REBS este o companie independenta concentrata 100% pe dezvoltarea continua a aplicatiei CRM dedicata agentiilor imobiliare, prin care acestea pot economisi timp valoros si pot eficientiza procesele, având control permanent asupra business-ului lor.

Printre functionalitatile CRM REBS se numara publicarea proprietatilor automat pe portaluri imobiliare si pe site-urile agentiilor imobiliare, istoricul complet cu ce se s-a întâmplat cu clientii si proprietatile, rapoarte de activitate ale agentilor, prezentarea automata a propietatilor în functie de cerintele utilizatorilor, newsletter-e automate catre potentialii cumparatori cu proprietatile potrivite, generare de prezentari ale proprietatilor în format PDF, etc. În prezent, CRM REBS este folosit de 82 de agentii imobiliare de top care au 512 agenti, iar numarul clientilor creste în fiecare luna. 

Vizualizari: 3.174

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *