10.27.2021 3:04

Numarul de apartamente vandute a crescut

In acest an, in perioada septembrie-octombrie, s-a vazut o crestere de 11% a numarului de apartamente vandute fata de aceiasi perioada din anul 2011.

Cel mai probabil oamenii au inteles ca pe timp de criza, cea mai buna investitie ramane tot investitia in imobiliare, asa ca acestia s-au indreptat spre achizitia de apartamente, mentioneaza agentia imobiliara Edil.

Care au fost cele mai cautate apartamente?

Cele mai cautate apartamente, in atat in 2011 cat si-n 2012 au fost apartamentele de o camera. In anul 2012, s-au vandut cu 9% mai multe apartamente de o camera, fata de anul 2011, in aceasi perioada.

Daca in 2011 erau mai cautate apartamentele de 3 camere decat apartamentele de doua camere, se pare ca acum avem situatia s-a inversat. Aceasta descrestere este pusa pe seama crizei economice care inca nu permite cumparatorilor sa isi extinda bugetul la un apartament de 3 camere. Dupa cum era de asteptat, apartamentele de 4 camere au fost cautate de doar 8% dintre cumparatorii din aceste doua luni ale anului 2012, relateaza cei de la Edil

Vizualizari: 1.715
http://www.forstyll.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *