01.28.2022 22:45

Modele dragute pentru o mini-gradina

Plantele si florile proaspete mereu fac casa mai frumoasa. Gradinile de interior sunt chiar mai frumoase. Dar ce se intampla daca nu aveti spatiu pentru o gradina sau ce se intampla daca nu aveti timp pentru a avea grija de ea? Nu va faceti griji, deoarece puteti avea intotdeauna o versiune mai mica. Minigradinile sunt minunate si sunt, de asemenea, foarte dragute. Iata cateva modele de care va veti bucura cu siguranta.

snail-shell-garden-megan-andersen1

De exemplu, ai putea face o gradină cochilie de melc. Veti avea nevoie de  o varietate de scoici mari, curate de melci si sol de ghiveci. Se pune ceva sol in coaja si se adaugă plantele . Este foarte usor si minigradina arata minunat. Incercati sa pastrati cojile langa fereastra si sa le udati in fiecare saptamana.

snail-shell-garden-megan-andersen4

Daca doriti, puteti utiliza, de asemenea, pahare mici pentru mini-gradini. Poate puteti gasi cateva cesti de ceai de epoca pentru ca sunt mereu fermecatoare. Pune niste pamant in cupa si apoi adaugati planta care ati ales-o.  Este usor si distractiv a o face si da casei tale un aspect proaspat, de primavara .

herb-home-garden-as-mothers-day-decoration1

herb-home-garden-as-mothers-day-decoration3

 

Pentru cei care doresc ceva mai deosebit sau unic, aici este o idee mare: un bec minigradina. Dupa cum puteti vedea, aceasta minigradina este în interiorul un bec. Ideea ar fi de a elimina filamente si orice altceva in interiorul bec ii de a adauga cumva un pic de sol si unele plante mici. Este foarte simplu si transparent, si acest lucru il face foarte frumos.

bulb-garden

Vizualizari: 2.420
http://www.forstyll.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *