10.20.2021 22:06

Modele de chiuvete pentru bai mici

Intr-o baie mica cel mai probabil si restul facilitatile vor avea, de asemenea, dimensiuni mici pentru a se potrivi spatiului. Chiuvetele mici de baie nu sunt greu de gasit, avand in vedere faptul ca cele mai multe case au bai de dimensiuni reduse.

understairs-toilet-decor

Exista o multime de modele si o multime de moduri in care sa le integrezi in designul interior.

floor-sink-bathroom

modern-corner-bathroom

modern-faces-wallpaper-bathroom

powder-room-tiny

rectangular-bathroom-tiny-sink

In cazul chiuvetei din baie, mic nu inseamna mai putin functional sau mai putin elegant. De fapt, cele mai multe chiuvete de baie sunt destul de mici. in ceea ce priveste proiectarea, exista o multime de optiuni. Avand in vedere ca vorbim despre un spațiu mic, utilitatile ar trebui sa aiba un design simplu si decoruri minimaliste. Nu e nevoie de ornamente. Concentrati-va pe funcționalitate si practic.

small-elegant-bathroom

small-narrow-bath-tiny-sink

striped-shower-curtain

striped-walls-bathroom

style-faucet-over-vessel-sink

tiny-sinks-small-bathroom

understairs-toilet-decor

wall-bathroom-lighting

Prefer chiuvetele cu spatiu de stocare incorporat sub, deoarece aceasta combinatie ocupa mai putin spatiu decat o chiuveta de sine statatoare si o vanitate ca doua piese separate. Chiuvete dreptunghiulare ca forma sunt mai practice in acest caz, desi chiuvetele ovale sau chiar rotunde pot fi integrate intr-un design similar. In general, sunt de culoare alba si acest lucru va ofera o mare oportunitate sa va jucati cu culori si contraste pentru a crea  decoruri. 

Vizualizari: 8.249

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *