05.16.2022 19:34

Mobilier Puzzle – amuzant multifunctional si foarte inteligent

Puzzle-urile sunt distractive pentru toata lumea si este motivul pentru care au inspirat o varietate de modele de mobilier si nu numai. Dar in cazul  mobilierului, puzzle-urile au adus mai mult decat o atingere distracțiva. Au pus, de asemenea, bazele unui design inteligent, spatiueficienta si multifunctionale. Poti utiliza dimensiunea si forma in favoarea ta
multiplo-modular-furniture-2
multiplo-modular-furniture-4
multiplo-modular-furniture-11
Aceasta este mobilierul Multiplo, un concept modular proiectat de Heyteam. Este compus din module cu diferite dimensiuni si forme. Aceste module pot fi aranjate intr-o varietate de moduri in functie de nevoile si preferintele dumneavoastra. Puteti face un pat, o masa, o canapea, o masa laterala si o serie de alte unitati folosind aceste module.
seating-tetris2
seating-tetris
to-gather-1
Tattris sunt piese demobilier concepute pentru copii. Ea ne aminteste foarte mult de jocul Tetris cu diferite forme si culori. Aceste module individuale pot fi puse impreuna într-o varietate de configuratii. Crearea de mobilier real este foarte distractiva pentru copii si pot experimenta si de descoperi modele noi în fiecare zi.
ttis-furniture
ttis-furniture1
ttis-furniture3
ttis-furniture4
T@Tris a fost inspirat de acelasi joc popular. Proiectata pentru a fi distractiva si eficienta, aceasta colectie de piese de puzzle poate fi reconfigurata intr-o varietate de moduri. Este o colectie care este perfecta pentru spatii mici sau pentru cei care doresc sa adauge un pic de distractie in decorul interior. O creatie foarte versatila bazata pe un concept simplu.
furniture-seating
kids-buzzi-pouf-chair-design1
Tetris-Furniture-by-Pedro-Machado
Tetris-Furniture-by-Pedro-Machado_1
Vizualizari: 3.220
http://www.forstyll.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *