10.20.2021 23:34

Mobila pentru terasa

Mobilierul de terasa transforma spatiile exterioare in ceva mai mult decat spatii deschise. Va oferim diverse poze ce contin seturi de mobilier pentru terasa elegante si moderne, rezistente la  schimbari de temperatura si raze UV.

Mobila, mobilierul si amenajarile terasei trebuie sa se dedice in mod special relaxarii. Terasa este locul unde ne bucuram din plin de timpul liber pe care-l avem si unde ne bucuram de aer liber si un plus de relaxare alaturi de familie sau in intimitate.

Iar de cele mai multe ori redecorarea terasei iti va da cele mai mari batai de cap, in mod special cand vine vorba de alegerea materialelor si a culorilor.

Daca esti interesat de o terasa cu mobiler in stil rustic, atunci opteaza pentru scaune din lemn. Alegerea ta va da o nota de relaxare si confort terasei si, in plus, se va impleti armonios cu exteriorul locuintei  cu precadere daca terasa da intr-o curte ori o gradina.


Lemnul este un material clasic, traditional, disponibil intr-o bogatie de varietati. Cateva dintre tipurile de lemn populare pentru care ai putea opta sunt stejarul, pinul si tecul.

Scaune de terasa din rachita


Daca preferi scaune de terasa foarte confortabile, atunci poti incerca varianta din rachita. Mobilierul din rachita este versatil, foarte usor si se adapteaza diverselor stiluri de amenajare.


De regula, mobilerul din rachita este disponibil in culori naturale, insa il poti gasi si in cele mai diverse nuante, in functie de preferinte. Daca iti este la indemana, alege scaune din rachita adaptate oricarui tip de conditii meteorologice. In plus, rachita se bucura de avantajul de a fi usor de curatat si de intretinut

Scaune de terasa din fier forjat

Elegante, cu modele deosebite, scaunele de terasa din fier forjat sunt rezistente si imprima o nota de lux spatiului in care sunt amplasate. Chiar daca sunt grele si, astfel, dificil de deplasat, scaunele din fier forjat sunt rezistente si fac fata cu brio intemperiilor, cu precadere vantului puternic. Atentie, insa, la umiditatea in exces, care poate favoriza aparitia ruginei.


 

Vizualizari: 7.419

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *