05.16.2022 18:31

Mese elegante si moderne

Masuta de cafea este un must-have  care face camera de zi sa fie completa. Este una dintre piesele de baza de mobilier pe care le integram toate in casele noastre, dar acest lucru nu inseamna ca masuta de cafea trebuie sa fie perceputa ca neinteresanta. Este, de fapt, un punct focal  pentru camera de zi si exista o multime de modele unice si spectaculoase.

 

The-Slice-Box-Table

Aceasta masuta de cafea va face cu siguranta o impresie mare in casa ta. Impresioneaza cu designul sau foarte inovator si simplu. Forma mesei este simpla, dar modul in care a fost impartita in patru bucati asimetrice aduce o nota de unicitate acestui design. Este o piesa sculpturala cu un aspect atragator.

Agua-Table

Masuta de cafea este opera designerului brazilian Domingos Totora. Baza mesei este compusa din trei pietre mari, cu suprafete netede si forme ovale. De fapt, nu sunt pietre reale, ci sunt piese din carton. Chiar si asa, ele ofera sprijin mare pentru partea de sus. In partea de sus sticla are o forma rotunda si este transparenta, astfel permitand vederea, pentru a admira baza.

Modern-Dining-Table

Masa o piesa esentiala de mobilier in orice casa are de cele mai multe ori un design clasic, dar unele sunt unice. Este cazul acestei piese interesante care are un aspect simplu, dar, de asemenea, foarte elegant si stilat. Ea are un top dreptunghiular, cu un finisaj lucios si la baza un pilon central.

Ripple-Table

Unele masute au un design mult mai artistic. De exemplu, acesta a fost creata de artistul Lee J. Rowland care a fost inspirat de efectul de unda. Recrearea efectului si includerea în proiectare  a fost o adevarata provocare. Dupa un lung si dificil proces de prelucrare 3D, urmat de slefuire, masuta de cafea a fost in cele din urma creata.

LED-Table

Si pentru ca tot vorbeam despre efectul de unda, sa aruncam o privire la aceasta masa de cafea. Se numeste masa Ripple si are un design interactiv. Este un tabel cu LED-uri care raspunde la miscarile dumneavoastra si se aprinde in locurile pe care le atingeti.

Concerto-Table

Concert la masa, asa cum sugereaza si numele, este mai mult decat o simpla piesa de mobilier. Designul sau a fost inspirat de pian, iar rezultatul a fost o piesa de mobilier multifunctionala. Ei bine, nu se poate folosi de fapt, ca un pian, dar se poate reda muzica de pe ea. Masa are un iPod si boxe, astfel incat sa puteti asculta muzica in timpul cinei sau in orice alt moment.

Indoor-Grass-Table

Știti ca se spune mereu ca am mers prea departe de natura, ca nu mai este o parte a vietii noastre? Ei bine, acesta masa demonstreaza exact opusul. Aceasta masuta de cafea este din lemn si are un compartiment in centru, unde iarba reala creste. Este un mod foarte frumos pentru a reintroduce natura in casele noastre.

FUKUTTON-Table

Table-Table

Tetra-Table

X29-Table

Vizualizari: 8.441
http://www.forstyll.ro/

Comentarii (1):

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *