10.27.2021 3:38

Masute de cafea joase – populare in casele moderne

Masutele de cafea sunt foarte frecvente si foarte populare piese de mobilier peste tot in lume si  au o multime de stiluri diferite, desene si modele. Totusi, masutele mici de cafea par a fi cea mai mare tendinta in design interior modern, in aceste zile. Ele sunt apreciate pentru simplitatea si utilitatea lor, precum si pentru faptul ca au o constructie redusa si nu obstructioneaza restul decorului.

b-and-b-italia-furniture-low-table

Mesele de cafea au avut intotdeauna un design mic, dar cele moderne folosesc intr-adevar aceasta caracteristica in avantajul lor. De obicei, oferind linii simple, design curat si unghiuri perfecte, masutele moderne impresioneaza cu minimalismul lor. Pastreaza functionalitatea piesei în timp cese transforma intr-un punct focal sculptural si elegant pentru camera.

egg-chair-living-room-low-table-design

glass-staircase-modern-living-room

leather-sofa-living-room-low-table

living-room-viewlow-coffee-table

Cele mai frecvente modele moderne de mese mici de cafea sunt dotate cu o forma dreptunghiulara si au o constructie foarte simpla si robusta. Uneori, compartimente de depozitare sunt de asemenea incluse in design. Cele mai multe mese de cafea sunt realizate din lemn, la fel ca primele modele care au fost construite vreodata. Cu toate acestea, alte materiale pot fi de asemenea folosite si acestea includ, uneori, metal, piatra sau sticla.

marble-low-coffee-table

modern-living-room-low-table

Obsessed-with-low-coffee-tables

pallet-low-table

pendant-light-over-dining-table-and-wood-low-coffee-table

reclaimed-wood-coffee-table-low-design-attic

white-coffee-table-low-design 

Vizualizari: 3.830

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *