10.20.2021 21:49

Locuintele noi pot ascunde „surprize”. Tu stii la ce trebuie sa te uiti?

Emotiile cumpararii unei locuinte sunt atat de mari incat unele neajunsuri ale unei constructii noi pot fi trecute cu vederea. Lipsa de experienta, in colaborare cu bucuria efectuarii „pasului cel mare”, te pot aduce in situatia in care zambetul tau se va transforma in cel mai scurt timp in tristete, iar fericirea in dezamagire.

Nu-ti refuza sansa de a te bucura de locuinta ta pentru multi ani de acum inainte! Acorda-ne doar cateva minute din timpul tau, iar noi iti vom spune la ce trebuie sa te uiti atunci cand vrei sa cumperi o locuinta intr-un bloc nou. La final vei vedea ca sunt lucruri atat de simple, incat ai fi putut sa le omiti, doar pentru simplitatea lor.

1. Faptul ca blocul este intr-o zona aerisita, fara alte constructii care sa-ti obtureze panorama, este un plus, intr-adevar, insa tu trebuie sa te intrebi daca aceasta situatie se va pastra la nesfarsit.

Intereseaza-te de terenul de langa blocul tau sa vezi ce planuri de dezvoltare sunt in zona. Daca sunt prevazute constructii in viitor, cel putin nu plati pentru panorama.

2. Daca blocul face parte dintr-un ansamblu imobiliar, pregateste-te pentru un stil de viata cu care poate nu erai obisnuit.

Un ansamblu este un mini-cartier, vei vedea in fiecare zi aceleasi fete, iti vei face cumparaturile la acelasi magazin ca vecinul de vizavi, va veti saluta si vizita la un moment dat.

3. Sa trecem la partea tehnica.

Stii cu siguranta care sunt elementele de baza despre care va trebui sa te interesezi. Intreaba insa si de peretii interiori. Sunt multi constructori care au folosit materiale ieftine pentru interior si au facut rabat la calitate in speranta unui castig mai mare. Astfel, exista pereti construiti doar pe structura usoara, placati cu rigips, fara izolatie termica sau fonica.

4. Orientarea camerelor.

Expunerea estica va aduce soarele in camera ta dimineata. Te vei trezi mai bine-dispus, mai pozitiv si mai pregatit pentru ziua de munca. Orientarea vestica, in schimb, iti vor oferi lumina naturala pentru dupa amiezile tarzii cand vei citi relaxat pe fotoliul din living.

5. Compartimentarile interioare.

Ele trebuie sa ofere un acces facil si functionalitate sporita apartamentului tau. Un ansamblu living-bucatarie nu este pe placul tuturor, unii preferand o bucatarie intima si cocheta. Posibilitatea unor recompartimentari ulterioare conforme stilului tau de viata, ar trebui sa faca parte din lista ta de cerinte.

Succes!

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Blitz Imobiliare este o agentie imobiliara din Cluj Napoca ce ofera clientilor sai servicii  imobiliare integrate si o baza de date completa, cu oferte actualizate la zi: vanzari si inchirieri apartamente (www.clujapartamente.ro), case-vile, spatii comerciale, de birouri si industriale, terenuri. 

Vizualizari: 1.295

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *