12.06.2021 1:36

Locuinte prefabricate din lemn

Cat de des ne-am uitat la o casa si ne-am imaginat cum ar fi viata in ea. De ce sa avem o stare de spirit in care sa credem ca toate lucrurile bune in viata sunt pentru altii si nu pentru noi? Sa visam mare, si sa nu ne oprim de la a crea ceva special. Mai jos sunt niste prefabricate pe care sper ca veti gasi fantastice si sper ca veti fi inspirati!

OLGAA-Prefab-Home-1

OLGAA-Prefab-Home-2

OLGAA-Prefab-Home-3

Nu știu dacă ati fost într-o țară cum ar fi Finlanda, dar un lucru care mi se pare, atunci când mă duc acolo sunt grămezi de lemn mari în zonele rurale. Îmi place ideea de a avea o locuință care are aparența la o gramada de cherestea. Acest design ar fi potrivit pentru persoanele care doresc să construiască și au nevoie de o soluție care îmbină mediul natural. Cabina ar putea fi utilizata pentru orice, și în cazul în care este un model de obicei prefabricat decideti cu privire la ce ar putea avea, în orice dimensiune doriti.

OLGAA-Prefab-Home-5

OLGAA-Prefab-Home-7

OLGAA-Prefab-Home-8

OLGAA-Prefab-Home-10

Versiunea CAD a aceastei proprietati pare a fi o constructie mult superioara fata de cea din  imaginile de mai sus. Acestea fiind spuse, este interesanta din cauza metodei de neconventionale prin care au proptit locuinta.

Vizualizari: 2.337

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *