01.20.2022 23:19

Interior de cabana romantic, realizat cu culori simple

Cand te gandesti la un decor romantic iti imaginezi, de obicei, lucruri cum ar fi flori si lumanari. Dar sunt intotdeauna cele mai mici detalii care fac un spatiu sa fie romantic. Astazi am gasit aceasta casuta foarte frumoasa si are intr-adevar un interior romantic. Este decorat foarte simplu, cu o paleta de culori minimalista, dar are o atmosfera foarte frumoasa si delicata.

romatinc-cottage-nordic-feel

romatinc-cottage-nordic-feel1

romatinc-cottage-nordic-feel2

Cabana este decorata in stil nordic, cu peretii albi tipici si plafoane. Aici pardoseala este, de asemenea, alba si acest lucru creeaza un aspect foarte coerent si holistic.

romatinc-cottage-nordic-feel3

romatinc-cottage-nordic-feel4

Podelele sunt din lemn, astfel incat dau un sentiment frumos, cald  si acest lucru face ca atmosfera sa se simta mult mai primitoare si confortabila, in ciuda paletei de culori reci. Cabana are, de asemenea, mai multe ferestre, care, in combinatie cu decorul alb, rezulta un interior foarte luminos si aerisit.

romatinc-cottage-nordic-feel5

romatinc-cottage-nordic-feel6

Verdele a fost folosit aici ca o culoare de accent. Acesta poate fi vazut in elemente cum ar fi perne accent pe canapea alba, precum si in plante proaspete, care au fost folosite pentru a decora camerele. Ce este, de asemenea, frumos este alegerea mobilierului. Unele dintre piese sunt de culoare alba pentru a se potrivi cu decorul in timp ce altele sunt din lemn. Combinatia este eleganta, casual si primitoare. Toate celelalte detalii mici sublinia caracterul de cabana.

romatinc-cottage-nordic-feel8

romatinc-cottage-nordic-feel9

romatinc-cottage-nordic-feel11 

Vizualizari: 2.285

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *