07.31.2021 3:00

Inchirieaza apartamentul perfect

Care sunt cei mai simpli 3 pasi pentru a inchiria in cel mai scurt timp un apartament perfect pentru tine!

Sa inchiriezi o locuinta nu este o treaba usoara in conditiile in care vei patrunde in cel mai dinamic si competitiv sector al pietei imobiliare.

Luptele se duc la baioneta iar uneori poti pierde un apartament pentru o clipa de ezitare. Iti oferim mai jos 3 sfaturi utile pentru ca experienta inchirierii sa fie una foarte placuta.

1. Prima impresie este cea mai importanta. Nu intarzia la intalnirea de vizionare chiar daca va trebui sa traversezi orasul in cinci minute. Imbraca-te intr-o tinuta prezentabila, office sau smart-casual; strange-i hotarat mana proprietarului privindu-l in ochi; vorbeste clar si deschis pregatindu-ti dinainte cuvintele. Vei lasa o impresie impecabila iar asta se traduce in siguranta si responsabilitate.

2. Nu te feri sa-ti manifesti interesul pentru proprietatea vizionata. Daca apartamentul arata asa cum l-ai visat, comunica-i acest lucru proprietarului. Se va simti flatat si-l vei cuceri cu ajutorul cuvintelor tale frumoase. La inchiriere nu este la fel ca la vanzare, unde orice “tradare” a sentimentelor vizavi de o proprietate te poate costa. Aici te poti folosi de acest “siretlic” fara nicio emotie ca nu vei obtine chiria.

3. Fii pregatit sa semnezi contractul de inchiriere in orice moment. Daca proprietatea vizionata corespunde cerintelor tale nu ezita. Scoate din portofel suma de bani pregatita din timp pentru chirie si garantie si semneaza pe loc. Altfel poti avea surprize.
Succes!

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Blitz Imobiliare este o agentie imobiliara din Cluj Napoca ce ofera clientilor sai servicii  imobiliare integrate si o baza de date completa, cu oferte actualizate la zi: vanzari si inchirieri apartamente (www.clujapartamente.ro), case-vile, spatii comerciale, de birouri si industriale, terenuri.

 

Vizualizari: 1.495
http://www.forstyll.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *