10.27.2021 2:50

Incalzirea la iarna in Cluj

Cât vor plati locuitorii orasului Cluj-Napoca pentru încalzire în aceasta iarna?

Cresterea cheltuielilor cu încalzirea ar putea fi „condimentata” cu o majorare a cheltuielilor de bloc cu pâna la 10%, anunta asociatiile de proprietari.

Cu toate ca Primaria Cluj-Napoca va pastra subventia pentru încalzire la acelasi nivel, mentinând totodata neschimbat pretul gigacaloriei, asta nu-i scuteste pe clujeni de cresterea cheltuielilor în aceasta iarna. Preconizata scadere a temperaturilor fata de anul trecut si majorarea pretului la gaz în cazul locuitorilor care nu au locuintele racordate la sistemul centralizat de termoficare nu sunt însa singurele elemente care vor afecta bugetul familiilor. Clujenii vor trebui sa scoata si cu aprox. 10% mai multi bani din buzunar pentru cheltuielile de bloc, din cauza cresterii pretului la energie electrica, potrivit sefului Asociatiilor de Proprietari din Cluj-Napoca.

Sunt 99% sanse ca Primaria sa pastreze subventia pentru încalzire, dar asta nu înseamna  ca nu vor creste semnificativ cheltuielile de bloc, având în vedere cresterile de pret anuntate la energia electrica. Majorarile s-ar putea ridica pâna la 10%”, a declarat Sorin Muntean, presedintele Federatiei Asociatiilor de Proprietari (FAP) Cluj.

calorifer

citeste articolul integral in Monitorul de Cluj 

Vizualizari: 1.581
http://www.forstyll.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *