12.06.2021 1:46

Idei pentru un dormitor violet

Primul lucru pe care majoritatea oamenilor fac atunci cand incep redecorarea este de a alege o tema de culori. Culorile pe care le puteti alege pot varia in functie de camera unde aveti de gand sa faceti redecorarea. Exista anumite culori care arata bine in camera de zi, dar nu la fel de frumos in dormitor, deci este important sa luati decizia corecta. Pentru dormitor culorile pastelate sunt cea mai buna alegere. Exista o multime de combinatii diferite pe care le puteti folosi si una dintre ele este alb si violet.

purple-and-white-in-bedroom-combination9

Combinatia alb si violet nu este un amestec foarte popular, dar este o juxtapunere foarte senina si calma de culori si acest lucru o face perfecta pentru dormitor. Dormitorul este camera speciala din casa in care mergeti pentru relaxare si este mult mai placut daca si decorul va ajuta.

purple-and-white-in-bedroom-combination

purple-and-white-in-bedroom-combination1

purple-and-white-in-bedroom-combination4

Când spunem violet ne referim mai ales la tonuri de lila si nuante subtile de violet. Deep purple sau violet luminos sau culori mai potrivite pentru camera de zi sau pentru accesorii mici, mai degraba decat pentru o zona calma si linistita, cum ar fi dormitorul. Pentru pereti de exemplu, o nuanta mai palida ar fi ccea mai indicata. Puteti crea, de asemenea, un aspect contrastant, cu pereti in tonuri diferite sau cu un singur perete mov si ceilalti albi.

purple-and-white-in-bedroom-combination5

purple-and-white-in-bedroom-combination6

purple-and-white-in-bedroom-combination7

De asemenea, doar pentru ca alegeti o combinatie de violetsi alb pentru dormitor acest lucru nu inseamna ca trebuie sa excluda toate celelalte culori. Puteti utiliza in continuare indicii mici de roz, albastru, negru sau maro, de exemplu. Nu exista nici o regula, trebuie doar sa fiti creativi.

purple-and-white-in-bedroom-combination8

purple-and-white-in-bedroom-combination10

purple-and-white-in-bedroom-combination11

purple-and-white-in-bedroom-combination13

purple-and-white-in-bedroom-combination15

purple-and-white-in-bedroom-combination18

purple-and-white-in-bedroom-combination19

Vizualizari: 6.928
http://www.forstyll.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *