12.06.2021 2:13

Idei de design pentru pod

Daca sunteti suficient de norocos de a avea un pod in casa ta, il poti transforma intr-o camera locuibila. O camera la mansarda ofera o posibilitatea de a avea destula intimitate si o priveliste minunata. Iata cateva sfaturi  in cazul in care doriti sa transformati mansarda intr-o camera.

 

attic-sitting-room-by-Helen-Webb-Interiors

Pentru a locui in pod trebuie mai intai sa te gandesti la faptul ca va trebui sa urci un etaj.  Desi un dormitoru la ultimul etaj poate fi  linistitor, urcatul scarilor este un proces laborios de nedorit. In cazul in care aveti copii mici, nu puteti fi departe de ei, la un alt etaj. Dar daca sunt adolescenti sau aveti o familie mare locuitul in mansarda poate fi interesant.

attic-bedroom-from-S.B.-Long-Interiors

attic-girls-room

attic-guest-room-Sarah-Miller

attic-library-from-susan-vanden-heuvel

Urmatorul pas este de a determina factorul de cost si cat de mult de lucru si renovare este necesara pentru aceasta conversie. In unele case, conductele de ventilatie si conditionare sunt rulate prin pod. Ar trebui sa faceti acest pas de conversie a podului intr-un dormitor numai in cazul in care costul este minim in comparatie cu spatiul si utilizarea.

attic-space

attic-space2


Lumina naturala trebuie sa aiba prioritate, deoarece camera este pe partea de sus a casei si are o mai buna oportunitate pentru expunerea la soare. In cazul in care are o expunere la soare mai mica, atunci o fereastra in perete sau tuburi solare pot fi instalate pentru a avea lumina in pod. Impreuna cu lumina, privelistea de afara ar trebui sa fie la fel de importanta, pentru ca setea de natura sa fie implinita. Profita din plin de inaltime si de priveliste!

Mansarda poate fi o comoara ascunsa pentru orice casa, ea poate fi o sursa de bucurie, este destul de intima si poti simti ca ai o lume a ta.

 

 

Vizualizari: 2.907

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *