05.16.2022 19:09

Idei de design pentru o sala de mese imaculata

Amenajarea unei incaperi, in scopul de a face sa arate frumos nu este la fel de usoara pe cat pare. S-ar putea sa aveti o multime de lucruri frumoase dar nu intotdeauna se imbina bine impreuna si, de asemenea, nu se potriveste intotdeauna cu aspectul general al camerei sau al casei.

 

dining-room1

Deci cea mai importanta misiune a unui designer de interior este acela de a aduce cele mai bune lucruri care se pot potrivi in camera si in ideea generala, astfel incat ele pot arata toate foarte bine impreuna.

white-dining-room1

Cea mai importanta caracteristica in proiectarea acestei camere de luat masa este de a alege doar lucruri albe, in scopul de a obtine un aspect imaculat. Apoi, tot albul devine un contrast suficient cu podeaua maro si grinzile intunecate. In acest fel veti obtine un design clasic si o sala de mese foarte frumoasa.

white-dining-room11

Aceasta sala de mese imi aminteste de zilele de iarna, ​​dar intr-un mod placut. Puteti simti aproape confortul si caldura acestor scaune incredibil de frumoase. Fiecare piesa de mobilier este atent aleasa si aranjata cu gust impecabil. Sase scaune Saarinen stau in jurul unei mese  OZN de Ferruccio Laviana. Tabloul este completat de un uimitor candelabru pandantiv, care ofera intregii incaperi un dram de farmec.

modern-dining-chair

In concluzie, puteti gasi o multime de moduri diferite de a proiecta o sala de mese folosind doar alb si de fiecare data rezultatul va fi frumos si surprinzator.

green-chandelier-dining-table

Vizualizari: 2.853

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *