01.28.2022 21:50

Idei creative pentru rafturi

Fie ca este vorba de carti, haine sau pentru a afisa o parte din lucrusoarele dumneavoastra aici si acolo, rafturile sunt mai mult decat doar o necesitate necesitate. De fapt, exista unele  destul de unice, creative, daca stii unde sa te uiti. Schimba intregul look al peretilor de studiu sau adu un plus de personalitate in hol, prin utilizarea unora dintre aceste idei distractive de rafturi.

ladder-shelf

Cineva care a vazut scari de epoca si cateva scanduri vechi ar putea crea ceva atat de elegant? Perfect pentru biroul de acasa sau chiar camera de zi, aceasta rafturi pot fi create toate pe cont propriu. Apoi, trebuie doar sa adaugati carțile dvs., jocuri si alte fermecatoare lucruri pentru a anima spatiul.

white-bathroom-shelving

Luati in considerare amestecarea unor dimensiuni diferite. Fie ca aveti nevoie de ele pentru a se potrivi intr-un anumit spatiu sau vreti doar sa se amestece lucrurile un pic, rafturile de diferite dimensiuni pot adauga caracter si personalitate intr-un loc care ramane, de obicei, destul de plictisitor.

unusual-kids-room-shelf

Puteti avea chiar unele personalizate construit pentru a se potrivi cu viziunea ta. Rafturi de dimensiuni mari sunt bune pentru depozitare si pentru sporirea unei anumite teme. Luati aceasta camera de exemplu, rafturile in forma de padure sunt perfecte pentru a scoate în evidenta carti pentru copii si schimba complet aspectul camerei.

floating-shelf

O alta idee pentru a stoca elemente in bucatarie ar fi vase de dimensiuni diferite si tigai suspendate in aer! Desigur, acest lucru poate fi, un alt proiect de constructie personalizata. Ea organizeaza bucataria dar inca mai ofera un spatiu mare cu simt de design.

glass-floating-system

Pentru un stil modern, artistic, incercati unele rafturi plutitoare de sticla. Scoate in evidenta vaze, fotografii sau alte piese de arta deasupra acestor piese transparente. Acestea  permite accesoriilor din casa sa fie in centrul atentiei. Sunt perfecte pentru camera de zi, dar cred ca ar adauga o nota chiar mai speciala in sala de mese! 

Vizualizari: 3.806

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *