10.19.2021 18:14

Hambar vechi transformat

De ce ne plac atat de mult casele rustice? Poate pentru ca ne amintesc de locuintele bunicilor, confortul, familiaritatea si decorul idilic…

 

1

Aceasta casa are un farmec aparte, datorat transformarii majore prin care a trecut, caci inainte era structura unui hambar vechi din 1932.

Situata pe insula daneza Bornholm, constructia pastreaza structura originala din lemn, imbracata in vopsea alba, pentru a crea spatialitate si lumina. Inalțimea tavanului a permis amenajarea unui pod, unde au fost amplasate camerele copiilor. Parchetul din intreaga casa este acoperit cu lamele de pin.

3

La parter gasim bucataria si zona de luat masa, dormitorul matrimonial si baia. In bucatarie, otelul inoxidabil se imbina frumos cu naturaletea grinzilor de lemn, iar impreuna cu caramida si toate elementele minimaliste, se creeaza subtil atmosfera unei locuinte in stil scandinav, dominata de simplitate si functionalitate.

Aceeasi cromatica se continua si in dormitoare, albul fiind incalzit de nuantele naturale ale lemnului dar in acelasi timp oferind luminozitate sporita si senzatia de spatiu.

Exteriorul este insa si mai incantator – terasa generoasa si pergola ingenios confectionata si amplasata ofera spatiul perfect pentru relaxare in aer liber.

4

5

6

 

Sursa. 

Vizualizari: 2.493

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *