12.06.2021 2:33

Ged Couser la RIFF 2014

Ged Couser, director în cadrul celui mai mare grup de arhitecti din Europa, la RIFF 2014

Directorul celui mai mare grup de arhitecti din Europa, arhitectul Ged Couser, va fi prezent în calitate de speaker la cea de-a V-a editie RIFF 2014, ce va avea loc pe 10-11 noiembrie 2014, la Radisson Blu Hotel.

Proiectele realizate de arh. Ged Couser sunt axate pe domeniul centrelor medicale, atât în Marea Britanie, cât si în strainatate. Ged Couser este directorul proiectului „Alder Hay Children’s Healthpark”, cu termen de finalizare în 2015, ce va fi prezentat la RIFF 2014, în noiembrie.

Alder-Hey-Children’s-Health-Park_06

Proiectul în valoare de 288.000.000 lire sterline din Liverpool a constat în construirea clinicii si a parcului în beneficiul terapeutic al pacientilor si personalului. În portofoliul sau de proiecte, arh. Ged Couser a condus, de asemenea, proiectarea si implementarea unui numar semnificativ de proiecte din sectorul educational, precum cel al Universitatilor din Libia. Abordarea sa de arhitectura si design este sensibila si aduce solutii inovatoare la problemele complexe pe care arhitectura centrelor medicale le aduce deseori.

Alder-Hey-Children’s-Health-Park_04

BDP este cel mai mare grup de arhitecti din Europa, cu peste 500 de premii din industrie, care activeaza în toate sectoarele majore din domeniul arhitecturii si constructiilor din întreaga lume. BDP este pe locul al II-lea in topul celor mai mari firme de arhitectura din Marea Britanie conform AJ100. În februarie 2014, doua proiecte semnate BDP au fost nominalizate la Building Awards din acest an, cele mai prestigioase premii din Marea Britanie dedicate pentru sectorul constructiilor. Creative Arts Building din cadrul City College Norwich a fost nominalizat la categoria Small Project of the Year, iar Suzhou District Planning Exhibition Hall din China a fost nominalizata la categoria International Project of the Year.

Alder-Hey-Children’s-Health-Park_03

RIFF face parte din seria expoconferintelor internationale de arhitectura organizate de ABplus Events in 2014 la Bucuresti, Varsovia si Budapesta, impreuna cu Ordinul Arhitectilor din Romania, Asociatia Arhitectilor Polonezi si Camera Arhitectilor din Ungaria. 

Vizualizari: 1.450

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *