06.19.2021 18:40

Folii geamuri cladiri

Suprafetele mari de geamuri (termopane mari si largi, cladiri acoperite in totalitate cu geamuri – cu asa numitul perete cortina) sunt deosebit de estetice insa prezinta o multime de dezavantaje, pericole. Foliile pentru geamuri plane (termopane, velux, etc) au fost dezvoltate tocmai cu scopul de a reduce sau chiar de a inlatura aceste dezavantaje.

Geamurile sunt sensibile la lovituri. Se sparg usor, sunt un pericol real asupra persoanelor din jur. Cu scopul de a le face mai sigure au fost dezvoltate foliile de siguranta. Geamurile astfel infoliate sunt mai rezistente la socuri mecanice, iar in cazul spargerii cioburile sunt retinute de folie: nu se imprastie, nu ranesc. Contribuie la siguranta locului de munca, a institutiei (scoli, gradinite, oficii) respectiv la casele de locuit. Recomandarea Directivei Consiliului Uniunii Europene cu privire la locul de munca (89/654/EEC) prevede executarea sau acoperirea ulterioara cu materiale rezistente a suprafetelor transparente (vitrate), care pot fi un pericol pentru angajati in caz de spargere. Foliile de siguranta sunt disponibile in variante total transparente, colorate sau reflexive.

Geamurile termopan sunt o bariera foarte usoara pentru infractori. In majoritatea cazurilor patrunderea in locuinte, institutii, se intampla prin spargerea geamurilor termopan.

Pentru a creste rezistenta geamurilor la lovituri intentionate au fost dezvoltate foliile antiefractie. Oferim folii antiefractie LLumar, chiar si la categoria P2A a normei EU 356, norma obligatorie de respectat de catre banci si institutii financiare. Aveti geamurile usor accesibile? Nu asteptati pana gasiti locuinta sparta de hoti! Echipati geamurile cu folie antiefractie, inainte sa va viziteze raufacatorii!

Casa Construct

www.folie.ro 

Vizualizari: 2.876
http://www.forstyll.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *