10.19.2021 17:50

Ego stones – solutii complete in piata naturala

EGO STONES este un brand nou prezent pe piata pietrei naturale, abordand piata cu o viziune noua . Misiunea EGO STONES este aceea de a oferi solutii complete in piatra naturala, dedicata solutiilor project-based pentru design interior si exterior.

EGO STONES comercializeaza produse din piatra naturala: marmura, granit, travertin, calcar, onix, andezit, ardezie, acoperind toata gama de dimensiuni necesare clientilor, incercand sa ofere cele mai competitive preturi, deoarece detine un portofoliu mare de furnizori si producatori directi ai pietrelor naturale. EGO STONES importa direct din: Italia, Spania, Grecia, Turcia, Egipt, China, India, Brazilia, orice fel de piatra necesara pentru proiectele clientilor sai, colaborand de asemenea si cu producatorii locali(Ex: piatra de Vistea, Podeni, Baschioi, Ruschita, Budesti, Babeni).

Produsele uzuale din piatra naturala(marmura, granit, travertin, calcar, onix, andezit, ardezie) sunt: placaje 30×30, 40×40, 30×60, 60×60, LLx30 cu grosimi de la 1 la 3cm (pentru pardoseli si pereti), blaturi de bucatarie, blaturi de baie, trepte, balustrii, pervaze, ancadramente, medalioane, mozaicuri, placi iregulate. Produsele livrate de EGO STONES pot avea urmatoarele prelucrari: lustruit lucios, lustruit mat, periat, antichizat, buciardat, fiamat, sablat, scapitat, grafiat.

EGO STONES detine utilaje necesare pentru debitarea si profilarea pietrelor naturale pentru blaturi, pervaze, glafuri, ancadramente, trepte; utilaje pentru slefuirea pardoselilor din piatra naturala (atat cele noi cat si cele uzate); ofera si manopera specializata pentru montajul pietrei naturale cat si pentru slefuirea pardoselilor din marmura, granit, calcar si travertin.

EGO STONES distribuie produsele AKEMI, necesare atat pentru pietrari la slefuire, chituire, lipire, montare cat si pentru clientii finali pentru intretinerea si protejarea pietrelor naturale; distribuie de asemenea adezivi speciali pentru placarea pietrelor naturale.

FLYER FATA copy11

Date de contact:

Tel: 0740912049 (Doru Stefan)

Email: egostones@gmail.com

cluj.marmura@gmail.com

www.egostones.ro

www.facebook.com/EGOSTONES

Vizualizari: 3.538

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *