01.28.2022 22:05

Duplex cu design scandinav

Asa cum toata lumea cunoaste, stilul nordic este definit de simplitate si un sentiment general de spatiu si luminozitate. Cu toate acestea, nu inseamna ca un apartament sau casa decorat in acest stil nu poate avea nici un detaliu de decor si elemente care l-ar face iasa în evidenta. Exemplu este acest duplex. Are un decor interior foarte simplu, un element specific influentei nordice.

duplex-we-love-with-white-interior-living1

Dar ceea ce este interesant la aceasta este numarul detaliilor si multitudinea de elemente mici, care dau acestui loc personalitate. In aceasta categorie putem include toate lucrurile care ies in evidenta pe acest fundal alb si neutru, lucruri cum ar fi covoare persane, lampile podele din lemn, pereti cu lambriuri din lemn, opera de arta, cu candelabre, imagini defundal si multe altele.

duplex-we-love-with-white-interior-bedroom

duplex-we-love-with-white-interior-dining

duplex-we-love-with-white-interior-dining1

Aceste elemente aduc culoare, textura si caracter in decor, personalizeaza duplexul si ii da o alura unica. Chiar daca impresia generala este de un decor foarte simplu, toate aceste detalii fac o casa foarte confortabila si primitoare, un mediu placut, cu o personalitate puternica. Daca adaugați, de asemenea, toate detaliile arhitecturale care fac duplexul frumos, cum ar fi grinzi de lemn expuse si luminatoare, atunci rezultatul este o casa cu adevarat spectaculoasa.

duplex-we-love-with-white-interior-bathroom

duplex-we-love-with-white-interior-entryway

duplex-we-love-with-white-interior-kitchen

duplex-we-love-with-white-interior-office

Vizualizari: 2.156
http://www.forstyll.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *