12.06.2021 2:55

Dezumidificatoarele – solutia perfecta pentru case fara igrasie si mucegai

Va confruntati cu igrasie in camere sau in beci? Ati incercat numeroase solutii antimucegai cu actiune imediata dar fara prea mare folos in timp? Ati instalat ventilatoare pentru improspatarea aerului? Si cu toate acestea nu ati scapat de igrasie. O modalitate simpla si ieftina de a scapa de mucegai si mai ales pentru a optimiza umiditatea aerului este echiparea apartamentului, a casei sau beciului cu un dezumidificator de aer. Preturile difera in functie de puterea aparatului si suprafata de actiune. Nu uitati ca acest tip de aparat nu necesita instalare speciala sau consumabile, se poate muta cu usurinta dintr-o incapere in alta, iar consumul de energie electrica este redus.

Echipamentul asigura un mediu sanatos, igienic, impiedicand degradarea parchetului sau a obiectelor de mobilier si oferind in schimb un aer proaspat. Un dezumidificator poate fi montat in orice spatiu incluzand restaurante, crame, pinacoteci, arhive sau muzee, bucatarii, subsoluri, beciuri, depozite, bai, saloane de infrumusetare, camere de locuit, piscine acoperite, etc.

Modul de functionare al acestui tip de echipament este simplu: aerul este aspirat de un ventilator puternic, dupa care este trecut printr-un sistem de evaporare – condensare, fara a-i modifica temperatura. Umezeala din aer este transformata treptat in apa care va fi colectata intr-un bazin cu sistem de supraplin, adica se va opri automat cand este plin si va va avertiza printr-un led rosu, sau evacuata direct printr-un tub flexibil. Aparatul are incorporat un sistem de control al umiditatii (umidistat), care mentine in mod automat gradul de umiditate dorit. Suplimentar, dezumidificatoarele beneficiaza de un sistem avansat de filtrare a aerului, retinand praful si eliminand mirosurile neplacute. Pentru improspatarea aerului puteti picura pe unul din filtre esente aromate de pin sau trandafiri.

Citeste articolul integral pe incasa.ro 

Vizualizari: 1.886

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *