12.06.2021 2:29

Dezumidificare pentru piscine

Echipamente de dezumidificare pentru piscine de interior.

Dezumidificare pentru piscine

Echipamente de dezumidificare pentru piscine de interior furnizate de firma Soldec.

Ne construim o piscina de interior pentru ca dorim relaxare pe toata durata anului, fie ca afara este soare sau ninge. Indiferent de sezon, apa evaporata din piscine, jacuzzi, sau saune trebuie colectata pentru a preveni degradarea finisajelor si pentru a mentine un aer placut si confortabil. Aerul umed ne provoaca oboseala, greutate la respirat si disconfort. Pentru finisaje, acesta este un factor deosebit de agresiv. n momentul n care apa curge pe pereti si geamuri si pe pereti va aparea mucegaiul negru, deformari ale tavanelor, scurt circuite la instalatia electrica, va veti pune problema sigurantei utilizarii unei piscine care nu a fost conceputa sa functioneze mpreuna cu un sistem de dezumidificare.

Apa evaporata trebuie captata si eliminata napoi n piscina sau n exterior. Este vorba de sute de litri de apa care trebuie colectati n 24 ore. Calculul de dezumidificare trebuie facut pentru fiecare caz n parte, lund n calcul toate elementele piscinei: caracteristici geometrice, temperaturi, nivel umiditate etc.

n functie de dorinta utilizatorului, dezumidificatoarele se pot alege: cu amplasare pe podea, prinse pe perete sau racordabile la tubulatura(n tavan fals sau n camere tehnice daca este vorba de centrale de dezumidificare).

Va oferim dezumidificatoare WD AUSTRIA, prevazute cu sistem unic antibacterian, bazat pe actiunea ionilor de argint, care dau posibilitatea utilizatorului de a elimina apa direct n piscina, fara riscul contaminarii cu bacterii sau microbi. Toate dezumidificatoarele oferite de SOLDEC destinate piscinelor au elementele tratate mpotriva factorilor agresivi cum este clorul. Va oferim si dezumidificatoare speciale pentru ape termale sulfuroase sau centrale de dezumidificare cu aport de aer proaspat de orice capacitate.

Solicitati-ne o oferta si va vom oferi calculul de dezumidificare gratis, cu recomandarile specialistilor nostri legate de alegerea utilajului potrivit.
Va oferim proiect tehnic, utilaje de dezumidificare, transport si montaj, garantie si post garantie.

Garantia fiecarui dezumidificator WD AUSTRIA este de 2 ani ceea ce dovedeste calitatea elementelor componente.
Oferim dezumidificatoare profesionale att firmelor de proiectare ct si beneficiarului direct.

Va dorim o relaxare placuta n piscina dumneavoastra!

sursa: Soldec – tel.: 0740 775 696, tel./fax: 0364 117 229, e-mail: info@dezumidificatoare.ro, www.dezumidificatoare.ro

Vizualizari: 2.486

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *