01.20.2022 22:30

Design plin de culoare in Paris

O familie de patru persone locuieste in acest apartament plin de culoare, recent finalizat de Camille Hermand Arhitecture in Paris. Proprietarii se aduna zilnic sa ia masa in familie si mese informale cu prietenii. Odata cu sosirea unui nou copil au vrut sa maximizeze spatiul in bucatarie prin fuzionarea bucatariei existente cu sala de mese adiacenta. Fuzionarea celor doua interioarele a creat un open space care este atat functional si elegant.

architecture-modern-apartment1

La stanga, granitul negru pe suprafaTa de lucru  merge In paralel cu peretele de dulapuri montate la dreapta. Dulapurile de sub suprafaTa de lucru, sunt personalizate si pictate in manual mat casa camufleze cuptorul si plita. Peretii sunt vopsiti in intregime in gri pal, jucand pe simetria din camera.

ideas-modern-apartment

interior-modern-apartment1

modern-apartment-81

modern-apartment-101

modern-apartment-111

Cele patru lumini de suspensie transparente, ofera o nuanta retro in bucatarie. In centru de este hub-ul de mic dejun, cu o multime de spatiu pentru toate aparatele necesare pentru micul dejun. Peretele din spate a hub-ului este acoperit cu tapet colorat si grafic, contrastant cu zidurile gri pal.

modern-apartment-4

modern-apartment-31

modern-apartment-71

the-bathroom

modern-apartment-121

Sursa. 

Vizualizari: 2.435

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *