01.28.2022 22:32

Design interior reflexiv al unui apartament de 40 mp

Acest apartament este un exemplu perfect de modul in care va puteti aranja si decora un spatiu de locuit mic. Este confortabil, luminos si vesel. Nu sunt multe ziduri pentru ca aceasta este singura modalitate de a face un spatiu mic sa para mai aerisit.

40-sqm-apartment-design-1

Totul este vopsit in alb, pentru ca este un alt mod de a mari spatiul vizual. Unele accente gri si lime fac interiorul mai acceptabil si mai interesant. Apartamentul nu dispune de o multime de mobilier. Desi toata mobila care poate fi gasita acolo este foarte functionala si usoara. Bucataria are mai multe sertare de depozitare, toate aparatele necesare pentru zona de bar si trei lampi suspendate care separa spatiul.

40-sqm-apartment-design-2

40-sqm-apartment-design-3-554x424

40-sqm-apartment-design-4

40-sqm-apartment-design-5

 

Dormitorul este separat de bucatarie cu un ecran mare acoperit cu un motiv instalatie de vinil  care permite patrunderea luminii, fara a pierde intimitatea. Dormitorul are un dulap mare, un pat dublu si mai multe rafturi. Baia este, de asemenea, un loc foarte atent, care dispune de o cabina de dus din sticla, rafturi de sticla si o masina de spalat pe un spatiu foarte mic.

40-sqm-apartment-design-6

40-sqm-apartment-design-7

40-sqm-apartment-design-8

40-sqm-apartment-design-9

 

Vizualizari: 1.753

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *