01.20.2022 23:32

Design distinctiv pentru iubitorii de arta

Ippolito Fleitz Group au fost alesi sa proiecteze un design creativ pe un deal din Stuttgart, un teren care ofera privelisti fantastice asupra orasului amplasat in valea de mai jos. Apartamentul se intinde peste trei mezanine in nivelurile superioare ale unei cladiri datand din anii 1980 si a fost proiectat special pentru un cuplu implicat in arta.

design-Stuttgart-apartment

Remarcabila colectie de picturi a clientilor creaza o interactiune izbitoare cu materialele, formele geometrice si culorile din interior. Imaginat in jurul imaginilor si perspectivelor, apartamentul are vederi panoramice deosebite in cele mai multe dintre camerele sale.

interior-design-Stuttgart-apartment

interior-Stuttgart-apartment

Stuttgart-apartment-4

Stuttgart-apartment-5

Stuttgart-apartment-6

Stuttgart-apartment-7

Primul nivel gazduieste bucatarie, o zona de lounge, cu o masa de snooker, o spalatorie, atelier si un interior pentru oaspeti. Potrivit designerilor, la mezaninul se ajunge de la prima intrare,unde o oglinda mare deschide acoperisul inclinat si actioneaza ca o fereastra virtuala. Forma sa ovala este disecata in patru parti egale, care sunt inclinate usor spre centru si, prin urmare, produc imagini in oglinda dramatice si surprinzatoare. Mezaninul contine camera de zi, semineu si balcon. Camerele de familie sunt situate mai sus, impreuna cu o sauna.

Stuttgart-apartment-8

Stuttgart-apartment-9

Stuttgart-apartment-10

Stuttgart-apartment-11

Stuttgart-apartment-13

Stuttgart-apartment-14

Stuttgart-apartment-15

Stuttgart-apartment-16

Stuttgart-apartment-17

Stuttgart-apartment-18

Stuttgart-apartment-19

Stuttgart-apartment-20

Sursa. 

Vizualizari: 1.530
http://www.forstyll.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *