01.20.2022 22:30

Decor de toamna inspirat din natura

E toamna! Si ce modalitate este mai buna de a aduce spiritul de toamna decat a decora cu cateva frunze frumos colorate? Puse aici, acolo si un pic pe colturi frunzele vor aduce un fler romantic eteric la o casa mai moderna si adauga farmec pentru un spatiu confortabil. Aruncati o privire la aceste modalitati simple, elegante de a utiliza aceste frumuseti de bronz in decorul din casa ta.

 

paper-leaves-on-white-pumpkin

Folosind hartie, taie forme de frunze pentru a crea un design. Acopera intregul dovleac sau doar o parte, in oricare fel acesta ar fi grozav langa semineu, scari sau chiar afara pentru a intampina vizitatori de pe prispa din fata.

fall-leaf-garland

Utilizati frunze reale sau false pentru a crea o ghirlanda simpla. Taiati un fir lung transparent si insirati frunzele cu ajutorul unui ac. E adorabil, fermecator si cu siguranta usor de facut. Nimic nu descrie mai bine toamna decat niste frunze frumoase, organice.

framed-leaf-pressings

Frunzele arata foarte bine ca arta pe perete. Si nu se poate ceva mai simplu decat gasirea unei rame si lipirea acestora in interiorul ei. Este un mod interesant de a decora casa pentru toamna super usor.

fall-leaves-on-mantel

Un alt mod de a adauga farmecul de toamna intr-un proces de doua etape simplu, este sa punem niste frunze intr-o vaza. Gasiti o vaza simpla si crengi reale si puneti-le in jurul casei pentru a aduce un plus de culoare.

hang-leafs

Pe un pervaz, agatati frunze legate de un fir. Lumina naturala din exterior va lumina doar culorile frunzelor . Pastrati frunzele dupa ce sunt complet uscate si puneti-le intr-un cadru anul viitor!

gold-leafs

Adauga frunze pe orice masa in mijloc si casa ta va avea un look de toamna instant. Se presara in jurul mesei, adunale intr-un castron sau umple un vas transparent pentru un aranjament de efect. Amintiți-va, puteti adauga intotdeauna lumanari pentru un pic de romantism! 

Vizualizari: 2.546
http://www.forstyll.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *