10.21.2021 0:15

Cum transformi 30 mp intr-un apartament cu doua camere, echivalent cu 50 mp

Suprafetele mici pot fi transformate in camine in adevaratul sens al cuvantului, cu ajutorul ideilor creative sau a catorva trucuri privind designul de interior. Iata un exemplu in care, o suprafata de doar 30 mp este transformata intr-un apartament comfortabil, de 50 mp, pentru o familie.

Spatiul era initial format din doua camere, dintre care un birou, amandoua cu intrari si ferestre separate de un perete. Acum, cele doua intrari reprezinta  o bogata sursa de lumina naturala, dispusa din podea pana in tavan, creand un living cu doua intrebuintari: unul de recreere si celalat destinat in principal pentru servirea meselor in familie.

Pentru a folosi la maxim spatiul total de care dispuneau, proprietarii au creat un al doilea nivel, din inaltimea de 3,70 metri, prin construirea unei podele mediane, sub care, si-a facut loc un dressing incapator. Usile glisante economisesc spatiu si se incadreaza perfect in designul folosit in cazul acestei locuinte.

Bucataria a fost creata sub podeaua suspendata care ofera spatiu pentru a doua camera. Astfel, peretele care a aparut, prezinta trei functii: acesta sustine podeaua suspendata, separa livingul de bucatarie si creeaza noi spatii de depozitat.

Localizata in apropierea intrarii in apartament, bucataria faciliteaza depozitarea cumparaturilor. In proiectare, proprietarii au avut in vedere, in primul rand, utilizarea practica a spatiului.

Bucataria si spatiile de stocare sunt amplasate in partea mai putin iluminata, zona cin spate, unde este amplasata si toaleta.

Al doilea nivel reflecta o optimizare excelenta a spatiului, pe o suprafata de aproximativ 15 mp.

Sursa: stylish Eve

Ramona Țuțuianu

Vizualizari: 3.118
http://www.forstyll.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *