12.06.2021 3:17

Cum sa montezi pas cu pas parchetul laminat

Iti doresti ca spatiul pe care il imparti cu cei dragi sa fie cald si primitor? Cu ajutorul parchetului laminat, ai posibilitatea de a crea ambientul perfect si confortabil unde sa te simti cu adevarat acasa. Parchetul laminat este finisajul ales de peste 70% dintre persoane pentru pardoseala din dormitoare si sufragerii. Este o pardoseala calda care confera un ambient spectaculos si se monteaza rapid, chiar de unul singur.

sufragerie 1- Infinite 832 Plank-khc
Cele 7 recomandari pentru a monta corect parchetul laminat Tarkett.
Se monteaza usor si rapid datorita sistemului de imbinare cu dublu click, fara a utiliza adeziv. Pentru montajul corect al parchetului, ai nevoie doar de:
– parchetul laminat – cantitatea necesara pentru camera ta;
– folie polietilena;
– plinta;
– silicon sau clipsuri de prindere a plintei.
Dupa pregatirea suprafetei de montare, poti incepe montarea propriu-zisa a parchetului laminat. In video-ul de mai jos, montarea parchetului se face prin sistemul dublu click.
Pasul 1. Se aplica folia polietilena;
Pasul 2. Se pregatesc placile de parchet laminat pentru a fi montate – masurarea si taierea acestora pentru a fi montate. Taierea placilor se poate face manual cu ajutorul unui fierastrau.
Pasul 3. Se aplica despartitoare pentru a pastra o distanta de pana la 1 cm intre perete si placa;
Pasul 4. Iar acum se incepe asamblarea parchetului fara a fi nevoie de adeziv datorita sistemului de montare cu dublu click. Conectezi placa pe lungime cu o alta placa. Potrivirea este perfecta daca se aude un ‘click’.
Pasul 5. Se continua aplicarea placilor pe intreaga suparafata a camerei, econimisind pana la 50% din timpul de montare datorita acestui tip de montaj;
The End! Iar acum! Bucura-te impreuna cu familia ta de noua ta locuinta!

Citeste mai mult. 

Vizualizari: 3.093
http://www.forstyll.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *