01.28.2022 23:08

Cum sa creati spatii de depozitare functionale si estetice

Fie ca locuiti la apartament, fie ca locuiti la casa toate spatiile trebuie folosite cat mai practic. Spatiile de depozitare sunt necesare indiferent de marimea locuintei.

Iata cum puteti crea spatii de depozitare functionale si estetice.

– trebuie sa tineti cont de camera in care va aflati si ce rol are aceasta in cadrul locuintei: daca aveti o camera mica, intotdeauna este bine sa apelati la amenajarea pe verticala ajutandu-va de polite sau corpuri suspendate care sa ajunga pana aproape de tavan.

– in bucatarie si baie puteti achizitiona de la magazinele home&deco diverse sisteme de prindere, pe baza de magneti, carlige, bare de metal, etc. acestea sunt perfecte pentru organizarea lucrurilor marunte din „gospodarie”.

– in baie, foarte la indemana este, de exemplu, o scara de dimensiuni medii care, vopsita intr-o culoare vesela, devine un suport inedit pentru „sprijinirea” prosoapelor. Un astfel de accesoriu este adesea folosit in amenajarile country-chic.

– cosurile mari de rachita sau din material textil arata foarte bine in orice interior, pe langa faptul ca sunt extrem de practice.

– pe hol, in locul unei bancute sau al unui scaun, optati pentru tabureti cu spatiu intern de depozitare sau chiar cufere.

– in dormitor, aveti mai multe optiuni, incepand cu patul cu lada si cutiile decorative sau chiar o vitrina vintage pentru depozitarea pantofilor.

Sursa: casamea.ro 

Vizualizari: 1.862

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *