12.06.2021 2:30

Cum aranjam culorile luminoase de curcubeu in bucatarie

Nu exista nici un loc mai bun pentru culori vii si design interior inspirat decat bucatarie. Acesta este un loc pentru creativitate si delicii culinare. Cu toate acestea, foarte putini oameni stiu sa profite de acest lucru. In schimb, ei opteaza pentru culori conservatoare, cum ar fi gri si alb. Daca bucataria dumneavoastra este in cautarea neinspiratiei si tristetei nu necesita decat o injectie de culoare poate ajuta sa transforme complet spatiul intr-un loc care este distractiv si interesant.

Daca sunteti in cautarea pentru o modalitate ieftina si rapida de a aduce stralucire in casa, atunci tot ce trebuie sa faceti este sa achizitionati cateva accesorii de bucatarie. Aceeasta este, de asemenea, o optiune fantastica pentru cei care cauta sa creeze un stil retro in casa lor.

Daca v-ar place un loc de pictura, scoate-ti pensula de vopsea si puneti-va pe munca! Utilizarea de culori bloc in aceste imagini functioneaza stralucit. Aceasta adauga o alta dimensiune si aduce distractie pentru spatiu in bucatarie. Este mult mai eficient decat un perete accent de exemplu. Atunci cand alege culorile alese de albastru si verde sunt alaturi de una si alta pe paleta de culori si, astfel, se completeaza reciproc bine. Alte combinatii de culori mari includ, rosu si portocaliu, galben si portocaliu, rosu si violet, verde si galben.

Daca aveti o zona pentru a lua masa in bucatarie, atunci decor de masa ar trebui sa joace un rol important atunci cand vine vorba de a face camera sa arata luminos si plina de culoare. Aceasta este o modalitate usoara de a aduce culoare in bucatarie si ceea ce este atat de mare despre el este faptul ca posibilitatile sunt vaste. De la servetele de centru de piese de masa de tacamuri pentru fete de masa.

Acesta este un alt mod simplu de a adauga distractie, culoare si entuziasm la spatiul dvs, de bucatarie. Wall Art va ofera posibilitatea de a-si exprima personalitatea ta si sa aduca o multime de caractere intr-o camera. Cand vine vorba de bucatarie, arta de perete este alegerea cea mai evidenta si nu se poate nega faptul ca functioneaza foarte bine. Puteti obtine chiar si ceva creativ sau poti  face propria ta arta de perete cu piese de tacamuri. 

Vizualizari: 2.347

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *