01.28.2022 22:56

Cum amenajam camera copilului

Ce inseamna sa amenajezi camera unui copil, cat costa, ce mobilier si ce culori sa alegi?Toate aceste subiecte le vom trata mai jos, pentru ca stim cat de dificil este si cat de repede se plictisesc copii. Chiar daca incerci sa ii faci pe plac acum, el nu gandeste pe termen lung si se va plictisi repede.

camere-pentru-copii

Spatiul se amenajeaza in functie de proprietar. Camera trebuie sa fie in primul rand folositoare, iar la varsta la care incepe a merge la scoala apar diverse influente exterioare in preferintele lui. Personalizarea este cu doua taisuri pentru ca o tema preferata care este primita cu bucurie s-ar putea ca in scurt timp sa il plictiseasca.

Culoarea peretilor

In timp ce unii parinti aleg culori puternice, unii aleg albul simplu care este o alegere net superioara unei colorari neispirate. Culorile utilizate trebuie sa fie armonioase, naturale si sa nu faca atmosfera agitata. Daca totusi doriti sa folositi o culoare, un perete accent ar fi suficient. Culorile pastelate sunt mult mai digerabile si nu devin obositoare iar in plus puteti decora cu accesoriile(perne, scaune…)

Mobilierul din camera copilului

Pe langa piesele de baza ca si pat, dulap de haine este foarte importanta o mca biblioteca si un birou. Cartile tiparite vor avea intodeauna farmecul lor. Biroul este esential pentru teme si studiu si ar trebui pozitionat in lumina naturala.

Children-room-decoration-by-Geometrix-Design_2

compact-room-layout

elegant-feminine-kids-room-for-two

purple-white-kids-room-layout

sweet-free-wallpaper-of-room-design-pure-white-room-for-children

Taupe-beige-kids-room

 

Sursa. 

Vizualizari: 2.355
http://www.forstyll.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *