01.28.2022 21:50

Culori linistitoare si texturi frumoase intr-un apartament suedez

Dispunerea unui apartament este foarte importanta. De fapt, acesta este singurul lucru care ar trebui sa va intereseze atunci cand sunteti in cautarea. Orice altceva poate fi modificat si personalizat. Modul in care se plaseaza mobilierul este crucial pentru ca poate schimba apartament complet. De exemplu, sa aruncam o privire la acest loc. El nu arata deosebit de spatios pentru ca nu este.

nordic-white-apartment-design

nordic-white-apartment-design1

E doar un apartament obisnuit de 3 camere, cu bucatarie si living, un dormitor si o sufragerie. Ce este interesant la asta este modul in care camerele comunica una cu celalalta. Bucataria si camera de zi sunt separate printr-un perete partial. Deci, nu exista nici o intimitate absoluta in oricare dintre camere. Dar zidul ofera fundalul perfect pentru canapea. Acesta permite, de asemenea, un design interior mai complex si confortabil.

nordic-white-apartment-design2

nordic-white-apartment-design3

nordic-white-apartment-design4

nordic-white-apartment-design5

Apoi sala de mese, o sala foarte simpla si aerisita, chiar daca nu este foarte mare. Covorul cu model negru cu alb completeaza restul de mobilierului si accesoriilor. Din aceasta camera puteti accesa dormitorul si cele doua camere comunica una cu cealalta cu usurinta datorita peretelui sculptat. Este o alegere interesantă și flexibila. Intimitatea poate fi usor de realizat iar atunci cand nu este necesar, lumina poate invada dormitorul.

nordic-white-apartment-design7

nordic-white-apartment-design8

nordic-white-apartment-design9

nordic-white-apartment-design10

nordic-white-apartment-design11 

Vizualizari: 2.951

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *