01.20.2022 22:20

Cooper Orange colour

Design-ul interior este poate cel mai versatil si mai vizibil domeniu in care noile tendinte vin in completarea celor vechi, inlocuindu-le uneori, imbunatatindu-le in alte situatii. Culoarea este unul dintre elementele esentiale care face diferenta dintre o tendinta si alta, la fel ca in moda. Si cum anul acesta culorile joaca un rol esential prin mesajul pe care il transmit, haideti sa vedem impreuna culorile anului 2015.

Colouroftheyear2015

Cooper Orange – culoarea caldurii si intimitatii

Specialistii de la ColourFutures au ales ca tema principala magicul din viata cotidiana, culoarea anului 2015 prezentata de ei, Cooper Orange, infatisand o nuanta de portocaliu inspirat de culoarea cuprului.

Ideea primordiala pentru 2015 este ca oamenii cauta noi modalitati de a adauga culoare in viata lor si de a-si construi un mediu mai cald. Cooper Orange surprinde perfect aceasta stare de spirit, reflectand relatia noastra cu mediul inconjurator.

Acest portocaliu cu tente de cupru face trimitere si la imaginile vechi cu nuante de sepia, dar este si o culoare moderna prin delicatetea ei. Este o nuanta pentru familie, una care simti ca te invaluie, dar care te si inspira sa actionezi, sa te bucuri de viata.

Cald si surprinzator, orange-cupru are o adancime care se imbina perfect cu roz, culori neutre, alb si alte nuante portocalii, precum si cu o serie de culori metalice si tonuri de lemn.

ColourFutures™-Copper-Orange_Colour-of-the-Year-2015_02

ColourFutures™-Copper-Orange_Colour-of-the-Year-2015_03

ColourFutures™-Copper-Orange_Colour-of-the-Year-2015_04

 

Sursa. 

Vizualizari: 1.712

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *